Besky Polyesterové vločky, 503 1 kg

Besky Polyesterové vločky, 503 1 kg

Značka: Besky
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Polyesterové vločky v balení o hmotnosti 1 kg jsou ideálním materiálem pro plnění lůžkovin. Jsou velice měkké a prodyšné, díky čemuž poskytují optimální oporu pro vaše tělo a skvěle tepelně izolují.

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Batex Polyesterové vločky dávají prostor vaší kreativitě při výrobě lůžkovin. Můžete je využít jako výplňový materiál do vašich vlastních výrobků či s nimi regulovat množství náplně ve stávajících polštářích, přikrývkách a dalších produktech. Polyesterové vločky se velice snadno používají a překvapí vás svými příjemnými uživatelskými vlastnostmi, které z nich činí skvělý materiál pro plnění lůžkovin.

Výrobky z polyesteru se vyznačují především nízkou prašností, proto jsou velice vhodné také pro osoby přecitlivělé na prach, alergiky a astmatiky. Minimalizují množení roztočů a potenciálně škodlivých mikroorganismů. Vyznačují se vysokou prodyšností, díky čemuž brání nadměrnému pocení a ihned odvádějí nadbytečnou vlhkost z povrchu těla. Proto jsou vhodné pro celoroční použití.

Polyesterové vločky snadno zachovávají tvar a objem, a poskytují tak optimální oporu pro vaše tělo i při použití v polštářích a podložkách. Jsou velice měkké, příjemné a pružné. Lůžkoviny plněné polyesterovými kuličkami mají dlouhodobou živostnost, nekladou zvýšené nároky na údržbu a lze je prát v pračce. 

Upozornění: Produkty značky Batex nejsou k dispozici v kamenné prodejně, můžete si je proto pouze nechat doručit domů.

Besky je tradiční beskydská manufaktura na vlněné přikrývky a další lůžkoviny nejvyšší kvality, které vyrábí ručně z vlny nakoupené od místních farmářů. Výroba funguje nepřetržitě od roku 1992 a navazuje na dlouholetou historii rukodělného zpracování vlny v podhůří Beskyd.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Lůžkoviny - výplně: polyesterové vločky

Výrobce: BATEX style, Palkovice 57 , 739 41, Palkovice, Česká republika

Z blogu1

Společné spaní - jak ovlivňuje kojence

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?