Argital Pomeranč sladký, Gold 10 ml

Argital Pomeranč sladký, Gold 10 ml

Značka: Argital
Certifikáty: BDIH
Certifikát BDIH
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Sladký pomeranč Gold působí antispasmaticky a pomáhá při žaludečních nevolnostech. Ulevuje při stresu a nervozitě. Je zpracován za pomoci harmonizace vzácnými kovy, má jemnější a plnější vůni.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Éterický olej Sladký pomeranč Argital Gold působí skvěle antispasmaticky a pomáhá při žaludečních problémech a nevolnostech. Ulevuje při neklidu, stresu a nervozitě, působí mírně antidepresivně a podporuje dobrou náladu. Sladká vůně je skvělým společníkem pro chvíle odpočinku.

Éterický olej je zpracován za pomoci harmonizace vzácnými kovy a drahými kameny, získává tak jemnější a plnější vůni než klasicky vyrobené éterické oleje. Sladká ovocná citrusová vůně harmonizuje mysl, navozuje dobrou náladu a zahání nervozitu a neklid. Ulevuje při žaludečních nevolnostech, pocitech na zvracení, podporuje vylučování žaludečních šťáv a správné trávení.

Osvěžení a dobrá nálada

Éterický olej se sladkým pomeranče Argital Gold rozzáří váš den díky jiskrné citrusové vůni se sladkými tóny. Vůně pomeranče vám pomůže načerpat potřebnou energii a silně působí rovněž na náladu a psychické rozpoložení. Podporuje pozitivní náhled na svět, dodává optimismus a dobrou náladu. Vůně sladkého pomeranče je velice univerzální, hodí se nejen pro provonění domácnosti, ale také do veřejných prostor, kanceláře či například do dětského pokoje.

Bojujte proti stresu

Vůně pomeranče je působí jako přírodní antidepresivum a příjemně vás naladí v náročných obdobích stresu a duševního vypětí. Pomůže všem, kdo mají problém vypnout  a snadno odplaví všední starosti. Éterický olej z pomeranče zároveň pomáhá také při nechutenství, nevolnostech a dalších potížích s trávicím aparátem, podporuje chuť k jídlu a celkově trávení harmonizuje.  

Rychlé uvolnění

Éterický olej ze sladkého pomeranče tak revitalizuje tělo i mysl a pomůže vám opět se cítit svěží. Uplatňuje se při úzkostech, stresu, trémě či nervozitě a pomáhá ustanovit psychickou rovnováhu. Éterický olej z pomeranče Argital Gold je vyráběn unikátní metodou harmonizace s drahými kovy a vzácnými kameny, díky tomu získává výjimečné vlastnosti a jeho vůně je jemnější, plnější a jeho účinky zesílené. 

Použití: Pár kapek oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru.

Tip: Pár kapek éterického oleje můžete přidat do čistého rostlinného oleje či krému, a vytvořit si tak vlastní jedinečnou vůni.

Upozornění: Éterický olej neaplikujte na pokožku nezředěný.

Italská značka Argital je dominantním výrobcem přírodní kosmetiky na bázi zeleného jílu. Produkty mají řadu certifikátů, jako BDIH, ICEA, Demeter LAV, které jsou zárukou vysoké kvality a maximálních účinků přírodních surovin.

Aromaterapeutické účinky: bolest hlavy a migréna, celulitida, nespavost a nervozita, svalové napětí a křeče, žaludeční problémy

Výrobce: ARGITAL, Via Della Tecnologia, 9 , 97015, Modica, Itálie

Podrobné složení produktu

Obal: skleněný

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Problematika éterických olejů v těhotenství

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Obal: skleněný

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?