Yellow and Blue Prášek z mýdlových ořechů

Yellow and Blue Prášek z mýdlových ořechů

Značka: Yellow and Blue
Certifikáty: ECO GARANTIE
Certifikát ECO GARANTIE
Zboží je trvale vyřazeno.

Prášek z mýdlových ořechů přirozeným způsobem myje a dezinfikuje všechny povrchy v domácnosti včetně hraček, ovoce a zeleniny. Je univerzálním pomocníkem, kterého využijete místo saponátu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Prášek z mýdlových ořechů Yellow and Blue přirozeným způsobem myje a dezinfikuje všechny povrchy v domácnosti včetně dětských hraček, ale také ovoce a zeleniny. Přírodní složení dělá z prášku univerzálního pomocníka, kterého můžete využít všude tam, kde by jste jinak sáhli po saponátu.

Mýdlové ořechy jsou bohaté na saponin, který při kontaktu s vodou vytváří jemnou pěnu. Ta spolehlivě odstraní nečistoty i mastnotu a současně má antibakteriální a protiplísňové účinky. Za pomoci prášku z mýdlových ořechů můžete vyprat drobné prádlo, umýt nádobí i zeleninu a ovoce, uklidit domácnost či umýt auto. Díky přírodnímu složení mají mýdlové ořechy univerzální využití, a hodí se tak do každé domácnosti. Přírodní složení je šetrné jak k pokožce rukou, tak k životnímu prostředí, které zbytečně nezatěžuje.

Tierra Verde vyvíjí výrobky denní potřeby s co nejmenším dopadem na zdraví a životní prostředí. Mezi jejich značky patří eko drogerie Yellow & Blue, menstruační kalíšky Gaia Cup a také biobavlněné produkty Casa Organica.

Použití: Ruční praní: Půl až jednu kávovou lžičku (dle stupně znečistění a objemu vody) prášku nasypeme do teplé vodní lázně a necháme rozpustit. Pereme běžným způsobem. Ruční mytí nádobí: Půl až jednu kávovou lžičku (dle znečistění a objemu vody) prášku nasypeme do teplé vodní lázně a necháme rozpustit. Mycí účinek je možno zlepšit přidáním jedlé sody BIKA. Mytí ovoce a zeleniny: Ve vlažné vodě rozpustíme cca půl lžičky prášku a v této lázni myjeme ovoce a zeleninu. Před konzumací je opláchneme pitnou vodou, aby nám přirozeně hořká chuť prášku nenarušila požitek z jídla. Úklid, mytí auta: Do kbelíku s teplou vodou přidáme cca půl lžičky prášku a necháme rozpustit. Mycí účinek můžeme posílit přidáním několika lžic octa.

Tip: Mýdlové ořechy můžete použít i k hubení mšic a jiných škůdců. 1 čajovou lžičku prášku smíchejte s 200 ml teplé vody, rozmíchejte a za pomoci postřikovače aplikujte na napadené rostliny.

Upozornění: Uchovávejte mimo dosah dětí, v suchu v uzavřeném obalu. Nespotřebovaný obsah odstraňte do komunálního odpadu. Použitý obal po důkladném vyprázdnění odevzdejte do tříděného odpadu.

Tierra Verde vyvíjí výrobky denní potřeby s co nejmenším dopadem na zdraví a životní prostředí. Mezi jejich značky patří eko drogerie Yellow & Blue, menstruační kalíšky Gaia Cup a také biobavlněné produkty Casa Organica.

Výrobce: TIERRA VERDE s.r.o., Makovského náměstí 3147/2, Žabovřesky , 616 00 , Brno, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: prášková

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu6

10 důvodů, proč přejít na ekodrogerii

Mýdlové ořechy nejen na praní

Předsevzetí v rámci přírodní kosmetiky

TIERRA VERDE: Cesta za čistou planetou

TIERRA VERDE: Vždy existuje alternativa

Vánoční úklid - čistá domácnost, čistá mysl

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: prášková

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?