Nobilis Tilia Přírodní mycí krém 200 ml

Nobilis Tilia Přírodní mycí krém 200 ml

Nobilis Tilia Přírodní mycí krém 200 ml

(1 hodn.)
209
200
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 4 ks / Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Praha, Karlín > 1 ks

Přírodní mycí krém je výborným univerzálním pomocníkem pro péči o pokožku celého těla. Kůži spolehlivě umyje díky obsahu rostlinných tenzidů, aniž by ji dráždil a vysušoval.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Přírodní mycí krém Nobilis Tilia je výborným univerzálním pomocníkem pro péči o pokožku celého těla. Kůži spolehlivě umyje díky obsahu rostlinných tenzidů, aniž by ji dráždil či dokonce zbytečně vysušoval. Krém o pokožku pečuje, regeneruje ji a chrání před podrážděním.

Základ krému je tvořen cukernými tenzidy, které při kontaktu s vodou vytvoří krémovou pěnu. Ta spolehlivě odstraní odolné nečistoty i přebytečný kožní maz, aniž by docházelo k podráždění či dokonce přesušení pokožky. Tenzidy v kombinaci s éterickými oleji z citrusových plodů o pokožku pečují, šetrně ji myjí a zároveň chrání před vznikem drobných zánětů a podráždění.

O výživu pleti se postará jojobový olej bohatý na množství vitaminů a nenasycených mastných kyselin. O pokožku pečuje, hydratuje ji již během mytí a dodává pleti jemnost. Kombinace účinných látek pleť nejenom myje, ale současně také chrání před vysušením, podrážděním a vznikem drobných zánětů.

Všestranný pomocník

Přírodní mycí krém Nobilis Tilia je dokonale univerzální a využijete jej na celé tělo od hlavy k patě. Tento mycí krém díky své bohaté konzistenci plné pečujících olejů a rostlinných výtažků pokožku v jednom kroku umyje a zároveň ji chrání proti vysušení či podráždění. Přírodní mycí krém je vhodný pro všechny typy pokožky a je určen pro celou rodinu. 

Očista bez podráždění

Tento mycí krém je tak výbornou variantou pro všechny, kdo špatně tolerují klasické sprchové gely, které mohou díky syntetickým sulfátům pokožku vysušovat. Mycí krém Nobilis Tilia obsahuje pouze pěnidla na rostlinné bázi, která jsou k pokožce mnohem šetrnější a nepřipravují ji o její ochrannou vrstvu. Díky tomu je mycí krém vhodný i na pokožku náchylnou k vysušení.

Pečující ingredience

V tomto bohatém mycím krému tak najdete zejména jojobový olej, který je svým složením nejbližší přirozenému kožnímu mazu. Jojobový olej tak pokožku vyživuje, ale zároveň ji nezatěžuje a nezanechává mastný film. Podporuje optimální hladinu hydratace a pokožku zjemňuje a zvláčňuje. Zároveň výborně rozpouští nečistoty a pečuje o krásu pokožky.

Svěží vůně

Jojobový olej je rovněž bohatý na obsah nenasycených mastných kyselin a také antioxidantů, které pokožku posilují a chrání ji proti předčasnému stárnutí. Éterické oleje z citrusových plodů pak mycímu krému dodávají osvěžující vůni a zároveň podporují prokrvení pokožky pro urychlení její regenerace. Po použití tohoto jemného mycího krému tak bude vaše pokožka komfortně vyživená a svěží.

Použití: Malé množství mycího krému naneste na navlhčenou pokožku rukou i celého těla a lehce napěňte. Poté vydatně opláchněte čistou vodou.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?