Diochi Prunella vulgaris (černohlávek obecný) 100 g

Diochi Prunella vulgaris (černohlávek obecný) 100 g

Značka: Diochi
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Bylinný čaj z lístků černohlávku obecného podporuje přirozené funkce celého organismu během zátěžových období. Působí příznivě zejména na imunitní systém a je vhodný i pro ženy v době menstruace.

Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Bylinný čaj Diochi z lístků černohlávku obecného je bohatý na třísloviny, hořčiny a také  pryskyřice. Černohlávek pomáhá podporovat přirozené funkce celého organismu během zátěžových období. Působí příznivě na jeho přirozenou obranyschopnost a zároveň chrání buňky před působením oxidačního stresu.

Čaj je možné využít i pro omývání problematické pokožky nebo k výplachu ústní dutiny, kdy pomáhá její optimální hygieně. Černohlávek také pomáhá vyrovnávat hladinu cukru v krvi, přispívá k normálnímu stavu kloubů a ženy ho ocení v období před menstruací i při ní, kdy pomáhá udržet fyzickou i duševní pohodu.

Příprava: 2-3 lžičky čajové směsi zalijte vroucí vodou, poté 2-3 minuty povařte a sceďte. Můžete dochutit medem.

Tip: Odvar z černohlávku můžete použít jako pleťovou vodu pro mastnou problematickou pokožku.

Dávkování: Čaj popíjejte během dne až do 17. hodiny. Po 3týdenní kúře udělejte vždy týdenní pauzu, poté můžete opět pokračovat.

Upozornění: Jedná se o doplněk stravy. Nenahrazuje pestrou stravu. Nepřekračujte odporučené denní dávkování. Skladujte mimo dosah dětí.

Receptury Diochi vycházejí z praktických zkušeností v použití jednotlivých složek v alternativní medicíně i z poznatků moderních výzkumů. Velmi důležitou součástí Diochi filozofie je bioinformační terapie společně s dalšími alternativními způsoby léčby, jako je fytoterapie. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Ostatní kategorie: Imunita

Užití: vnitřní

Výrobce: DIOCHI spol.s.r.o., Weilova 2/1144 , 102 00, Praha 10, Česká republika

Z blogu2

Co znamenají kruhy pod očima? Oslabení ledvin

Chřipka a možnosti její léčby

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?