Natura Siberica Rakytníková pěna pro maximální objem 170 ml

Natura Siberica Rakytníková pěna pro maximální objem 170 ml

(3 hodn.)
Značka: Natura Siberica
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Rakytníková pěna dodává všem typům vlasů objem a hustotu, současně je chrání před poškozením při rozčesávání i následné úpravě horkým vzduchem. Bylinné výtažky a rostlinné proteiny vlas posilují.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení3
Položit dotaz
Popis produktu

Rakytníková pěna Natura Siberica dodává všem typům vlasů objem a hustotu, současně je chrání před poškozením při rozčesávání i následné úpravě horkým vzduchem. Bylinné výtažky a rostlinné proteiny vlas vyživují, posilují jeho strukturu a zanechávají jej lesklý a se vzdušným objemem.

Pěna dodává objem a současně usnadňuje úpravu všech typů vlasů díky vysokému podílu rostlinných proteinů a škrobů. Ty vlas lehce uhladí, obalí jej a ochrání před poškozením při následné úpravě, zatímco oleje z rakytníku, amarantu a lnu poskytují vlasu potřebné živiny. Lněný olej aktivně podporuje tvorbu vlasového keratinu, a tím pádem i pružnost, lesk a vitalitu vlasů.

Extrakty z borovice, ženšenu, řebříčku a dalších bylinek zjemňují strukturu vlasu, zanechávají jej lesklý a pružný. Rostlinné extrakty společně s oleji a hedvábnými proteiny vlas lehce obalí a dodají mu objem, lehký film poslouží i jako ochrana při úpravě horkým vzduchem i následném stylingu.

Použití: Malé množství pěny naneste do délek ručníkem vysušených vlasů. Upravte účes podle zvyku.

Vážení obchodní partneři,

Náš svět, práce a stabilita se minulý čtvrtek úplně obrátily naruby. Všichni máme obavy a někdy i strach z toho, co bude dál, protože se jedná o situaci vyšší moci, kterou jsme nikdy předtím nezažili.

Rádi bychom Vás informovali o původu a výrobě produktů, které naše společnost Antim Plus distribuuje. Natura Siberica, Organic Shop, SkinSuperGood, Organic People atd jsou vyráběné společností Eurobio Lab OÜ, která je evropská společnost a působí v estonském Tallinnu již více než 8 let, má 330 zaměstnanců a dodává certifikovanou kosmetickou produkci do přibližně 70 zemí světa.

Veškerá práva na značky vyráběné v Eurobio Lab OÜ patří estonské společnosti Good Design OÜ se sídlem v estonském Tallinnu.

Eurobio Lab OÜ vyrábí evropské kosmetické značky, jako je Organic Shop a Organic People, s využitím nejnovějších znalostí evropských kosmetických technologií spolu s pečlivým a udržitelným přístupem k ekologické a certifikované výrobě.

Zdůrazňujeme, že veškeré naše zboží má estonské EAN kódy, které začínají na 474.

Všichni sledujeme situaci a modlíme se za ty, kteří nyní trpí. Upřímně doufáme, že brzy vyjde slunce a život se vrátí do normálu.

S přátelským pozdravem,

Antim Plus s.r.o.

Natura Siberica nabízí přírodní kosmetiku založenou na síle sibiřských bylin. Je členem společnosti Cosmos pro bio a přírodní kosmetiku a některé produkty nesou certifikaci ICEA.

Produktové řady: Natura Siberica Oblepikha, Natura Siberica Oblepikha C-Berrica

Výrobce: Natura Siberica, Eurobio Lab OÜ, Leiva 3 , Tallinn, Estonsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

5 snadných triků, jak získat perfektní plážové vlny

5 tipů na využití rakytníku

Mocná síla severských rostlin

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Natura Siberica Oblepikha

Produktová řada Natura Siberica Oblepikha C-Berrica

Nenašli jste to pravé? Co tohle?