Natura Siberica Rakytníkový balzám pro všechny typy vlasů 400 ml

Natura Siberica Rakytníkový balzám pro všechny typy vlasů 400 ml

(2 hodn.)
188
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: 22. 4. u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, Bílá Labuť > 3 ks / Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Karlín > 3 ks

Šampon Rakytníkový balzám dodává objem a hustotu všem typům vlasů, současně je chrání před poškozením a usnadňuje rozčesávání i následnou úpravu vlasů.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Rakytníkový balzám Natura Siberica dodává objem a hustotu všem typům vlasů, současně je chrání před poškozením při úpravě horkým vzduchem i při častém barvení a usnadňuje rozčesávání i následnou úpravu vlasů. Rostlinné výtažky společně s výživnými oleji vlasy posilují, revitalizují a dodávají jim zdravý lesk i vzdušný objem.

Vlasový balzám pečuje o všechny typy vlasů díky složení bohatému na oleje z rakytníku, lnu a šípku, které jsou plné nenasycených mastných kyselin a vitaminů. Oleje společně se snadno vymyvatelnými silikony vlas posilují, vytváří na něm lehkou ochrannou vrstvu, která zabrání poškození a roztřepení vlasu při jeho následné úpravě.

Lněný olej také podporuje přirozenou tvorbu vlasového keratinu, a udržuje tak vlasy lesklé a pružné. Rostlinné výtažky z řebříčku, borovice, jedle a ženšenu dodávají vlasům přirozený zdravý objem a hustotu, podporují výživu a hydrataci po celé délce vlasu. Balzám dodává všem typům vlasů objem a zároveň je chrání před poškozením při rozčesávání a fénování.

Rakytník pro vaše vlasy

Rakytníkový balzám na vlasy Natura Siberica je určen pro všechny typy vlasů. Dodává dostatečnou výživu vlasům suchým, ale zároveň nadměrně nezatěžuje vlasy jemné a mastnější. Díky obsahu rakytníkového oleje a dalších složek je bohatý na nenasycené mastné kyseliny, vitaminy a antioxidanty, které pečují o zdraví a krásu vašich vlasů. Kondicionér je vhodný pro každodenní použití a má intenzivní pěsticí účinky bez ztráty objemu a vzdušnosti vlasů.

Výživa a lesk

Klíčovou složkou v tomto balzámu na vlasy je cenný rakytníkový olej, který se vyznačuje vysokým obsahem nejen nenasycených mastných kyselin, ale rovněž i vitaminů a antioxidantů. Díky tomu zásobuje vlasy všemi látkami potřebnými k jejich zdravému růstu a podporuje také jejich zářivý lesk a vitalitu. Vlasy budou dlouhodobě posílené a vyživené, ale zároveň si zachovají svou přirozenou vzdušnost a elasticitu. 

Posílení a regenerace

Vzácný arganový olej pak působí spolu s rakytníkovým olejem na celkové ozdravení vlasů. Pomáhá vyhladit vlasové vlákno, čímž jej i chrání proti vysušení či poškození a zároveň mu dodává oslnivý lesk. Má intenzivní vyživující schopnosti a stimuluje regeneraci. Lněný olej pak podporuje tvorbu vlasového keratinu, čímž zvyšuje kvalitu vlasů a dodává jim pevnost a snadnou upravitelnost. 

Použití: Potřebné množství balzámu aplikujte do délek vlhkých umytých vlasů a nechte působit 3-5 minut. Poté vydatně vypláchněte čistou vodou a vlasy vysušte ručníkem.

Vážení obchodní partneři,

Náš svět, práce a stabilita se minulý čtvrtek úplně obrátily naruby. Všichni máme obavy a někdy i strach z toho, co bude dál, protože se jedná o situaci vyšší moci, kterou jsme nikdy předtím nezažili.

Rádi bychom Vás informovali o původu a výrobě produktů, které naše společnost Antim Plus distribuuje. Natura Siberica, Organic Shop, SkinSuperGood, Organic People atd jsou vyráběné společností Eurobio Lab OÜ, která je evropská společnost a působí v estonském Tallinnu již více než 8 let, má 330 zaměstnanců a dodává certifikovanou kosmetickou produkci do přibližně 70 zemí světa.

Veškerá práva na značky vyráběné v Eurobio Lab OÜ patří estonské společnosti Good Design OÜ se sídlem v estonském Tallinnu.

Eurobio Lab OÜ vyrábí evropské kosmetické značky, jako je Organic Shop a Organic People, s využitím nejnovějších znalostí evropských kosmetických technologií spolu s pečlivým a udržitelným přístupem k ekologické a certifikované výrobě.

Zdůrazňujeme, že veškeré naše zboží má estonské EAN kódy, které začínají na 474.

Všichni sledujeme situaci a modlíme se za ty, kteří nyní trpí. Upřímně doufáme, že brzy vyjde slunce a život se vrátí do normálu.

S přátelským pozdravem,

Antim Plus s.r.o.

Natura Siberica nabízí přírodní kosmetiku založenou na síle sibiřských bylin. Je členem společnosti Cosmos pro bio a přírodní kosmetiku a některé produkty nesou certifikaci ICEA.

Produktové řady: Natura Siberica Oblepikha, Natura Siberica Oblepikha C-Berrica

Typy vlasů: mastné vlasy, normální vlasy, suché vlasy

Výrobce: Natura Siberica, Eurobio Lab OÜ, Leiva 3 , Tallinn, Estonsko

Z blogu2

5 tipů na využití rakytníku

Mocná síla severských rostlin

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Silikon!!! / Lucie 29. 12. 2015 16:59

Biooo jsem mela za seriozni BIO obchod, ale po precteni slozeni tohoto balzamu se mi nechce verit vlastnim ocim. Cyclopentasiloxane je silikon, zadny silikon nema spatny vliv na nase zdravi, ale taky neni v zadnem pripade prospesny a nenecha proniknout ucinne latky do vlasu, takze je tim padem produkt uplne k nicemu. V prirodni kosmetice jsou silikony zakazane, takze nechapu, co dela tento produkt na vasich strankach, kdyz se chlubite tim, ze prodavate bio kosmetiku??? Zda se mi ze jen zneuzivate toho, ze ne vsichni vasi klienti dokazi cist v inci...

Re: Silikon!!! / Biooo.cz 29. 12. 2015 17:54

Přesně z tohoto důvodu uvádíme u všech našich produktů kompletní složení. Značka Natura Siberika je dlouhodobě jednou z nejprodávanějších značek, některé produkty má certifikované, některé ne a rakytníková řady na vlasy obsahuje v péči právě Vámi zmiňované silikony. Neprodáváme pouze a výhradně bio kosmetiku, snažíme se vyjít vstříc všem zákazníkům, i těm, kteří nehledají 100% čisté složení. Pro ty, co nedovedou číst dobře v INCI, je složení barevně rozlišeno, aby přesně viděli, co je v produktu za složky. Jinak do délek vlasů žádné živiny nepronikají, takže většina obsažených látek je spíše kvůli estetickému efektu - vlas vypadá lépe, ale není možné jej trvale \"opravit\" nebo nějak vyživit. Hezký den Biooo.cz

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Natura Siberica Oblepikha

Produktová řada Natura Siberica Oblepikha C-Berrica

Nenašli jste to pravé? Co tohle?