Biopurus Rakytníkový olej 20% 100 ml

Biopurus Rakytníkový olej 20% 100 ml

Značka: Biopurus
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Rakytníkový olej Biopurus je za studena lisovaný rostlinný olej. Rakytník je plný vitamínů a antioxidantů, které jsou prospěšné pro naše zdraví. Zcela čistý a 100% rakytníkový olej můžete použít vnitřně i jako kosmetický olej. Rakytníkový olej podporuje regeneraci kůže a hojící procesy, působí příznivě na naše zažívání, pomáhá i při gynekologických potížích. Rakytníkový olej velmi účinně regene

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Rakytníkový olej Biopurus je za studena lisovaný rostlinný olej.

Rakytník je plný vitamínů a antioxidantů, které jsou prospěšné pro naše zdraví. Zcela čistý a 100% rakytníkový olej můžete použít vnitřně i jako kosmetický olej. Rakytníkový olej podporuje regeneraci kůže a hojící procesy, působí příznivě na naše zažívání, pomáhá i při gynekologických potížích.

Rakytníkový olej velmi účinně regeneruje poškozenou pokožku, pomáhá při hojení popálenin a dalších ran kůže. Pokud je užíván vnitřně, tak stimuluje a posiluje náš organismus, má antidepresivní a antistresový účinek. Dokáže ulevit i při potížích s dásněmi a zlepšuje stav paradentózy.

Tip: Rakytníkový olej má silnou oranžovou barvu a špiní. Pokud rakytníkový olej používáte jako kosmetický olej, manipulujte s ním opatrně, aby nedošlo ke znečištění tkanin.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Z blogu1

Mocná síla severských rostlin

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: