Natura Siberica Rakytníkový šampon pro normální a suché vlasy 400 ml

Natura Siberica Rakytníkový šampon pro normální a suché vlasy 400 ml

(2 hodn.)
188
Skladem > 10 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Karlín > 4 ks / Praha, Bílá Labuť > 3 ks / Praha, OC DBK > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks / Praha, Palác Lucerna > 2 ks

Šampon Rakytníkový šampon pro normální a suché vlasy dodává poškozeným vlasům potřebné živiny, pomáhá zacelovat jejich strukturu a navrací jim ztracený lesk.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Rakytníkový šampon pro normální a suché vlasy Natura Siberica dodává poškozeným vlasům potřebné živiny, pomáhá zacelovat jejich strukturu a navrací jim ztracený lesk. Rostlinné výtažky podporují zdraví vlasu i samotné vlasové pokožky, zlepšují růst vlasu a dodávají mu zdravý pěstěný vzhled.

Rakytníkový šampon pečuje o potřeby suchých i normálních vlasů díky vysokému podílu rakytníkového oleje v kombinaci s olejem z pšeničných klíčků a obilnými proteiny. Ty uhlazují strukturu poškozeného vlasu, lehce ji zacelují a napomáhají tak zdraví vlasů a jejich snadnému rozčesávání.

Spojení bylinných výtažků z plicníku, rakytníku, několika druhů mechu a dalších podporuje hydrataci a přirozenou regeneraci vlasů, zároveň chrání vlas před opětovným poškozením i roztřepením. Obsažené vitaminy a aminokyseliny vlas revitalizují, posilují jeho strukturu a zanechávají jej odolnější, pružnější a lesklý.

Výjimečný rakytník

Šampon pro normální a suché vlasy s obsahem rakytníku pomáhá vrátit suchým vlasům zářivý a zdravý vzhled. Rakytníkový olej má silné detoxikační účinky a je oblíbenou ingrediencí jak v pleťové, tak tělové a vlasové kosmetice. Prospívá nejen pokožce, ale i vlasům, které zanechává lesklé, pružné a hebké. Šampon šetrně odstraní z vlasů veškeré nečistoty a připraví je na další péči.

Hebkost a lesk

Suché vlasy jsou velice vrtošivé, co se týče péče. Většina šamponů je snadno vysuší, čímž nejen, že ztratí lesk, ale zároveň se i hůře upravují a mohou se dokonce začít lámat. Rakytníkový šampon je ale velice šetrný a umyje vlasy tak, aby nepřipravil vlasovou pokožku o její přirozenou ochrannou bariéru, a zároveň nevysušuje samotné vlasové vlákno. Vytváří bohatou pěnu, která rovnoměrně pokryje každý vlas a zároveň se snadno dostane až k pokožce hlavy, kterou šetrně pročistí bez jejího podráždění.

Vitaminy a antioxidanty pro vaše vlasy

Rakytník řešetlákový je velice bohatý na cenné složky, jakou jsou vitaminy a stopové prvky. Vitamin C stimuluje produkci kolagenu a pomáhá navrátit vlasům jejich přirozenou elasticitu, zatímco vitamin A je mocným antioxidantem, který chrání proti účinkům volných radikálů. Rostlinné flavonoidy podporují krevní oběh ve vlasové pokožce a brání nadměrnému vypadávání vlasů.

Pečující ingredience

V tomto šamponu ale najdete i další pečující ingredience. Panthenol zklidňuje pokožku hlavy a chrání ji proti podráždění, zatímco olej z pšeničných klíčků vlasy uhlazuje a poskytuje jim výživu. Obilné proteiny posilují strukturu vlasového vlákna a arganový olej vlasy celkově ozdravuje a podporuje jejich regeneraci. Vlasy tak budou po umytí dokonale jemné, hebké a zářivě lesklé. 

Použití: Malé množství šamponu vmasírujte do vlhkých vlasů a lehce napěňte. Opláchněte vodou a postup opakujte, s tím rozdílem, že při druhém mytí nechte šampon pár minut působit. Poté vydatně vymyjte čistou vodou a vlasy vysušte ručníkem.

Vážení obchodní partneři,

Náš svět, práce a stabilita se minulý čtvrtek úplně obrátily naruby. Všichni máme obavy a někdy i strach z toho, co bude dál, protože se jedná o situaci vyšší moci, kterou jsme nikdy předtím nezažili.

Rádi bychom Vás informovali o původu a výrobě produktů, které naše společnost Antim Plus distribuuje. Natura Siberica, Organic Shop, SkinSuperGood, Organic People atd jsou vyráběné společností Eurobio Lab OÜ, která je evropská společnost a působí v estonském Tallinnu již více než 8 let, má 330 zaměstnanců a dodává certifikovanou kosmetickou produkci do přibližně 70 zemí světa.

Veškerá práva na značky vyráběné v Eurobio Lab OÜ patří estonské společnosti Good Design OÜ se sídlem v estonském Tallinnu.

Eurobio Lab OÜ vyrábí evropské kosmetické značky, jako je Organic Shop a Organic People, s využitím nejnovějších znalostí evropských kosmetických technologií spolu s pečlivým a udržitelným přístupem k ekologické a certifikované výrobě.

Zdůrazňujeme, že veškeré naše zboží má estonské EAN kódy, které začínají na 474.

Všichni sledujeme situaci a modlíme se za ty, kteří nyní trpí. Upřímně doufáme, že brzy vyjde slunce a život se vrátí do normálu.

S přátelským pozdravem,

Antim Plus s.r.o.

Natura Siberica nabízí přírodní kosmetiku založenou na síle sibiřských bylin. Je členem společnosti Cosmos pro bio a přírodní kosmetiku a některé produkty nesou certifikaci ICEA.

Produktové řady: Natura Siberica Oblepikha, Natura Siberica Oblepikha C-Berrica

Typy vlasů: normální vlasy, suché vlasy

Výrobce: Natura Siberica, Eurobio Lab OÜ, Leiva 3 , Tallinn, Estonsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

5 tipů na využití rakytníku

Mocná síla severských rostlin

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Průměrný šampon / Jeisa 18. 6. 2016 16:43

Tento šampon se dle mého názoru pro suché vlasy nehodí. Na začátku používání se mi zdál dobrý, ale postupem času se to zhoršovalo a nyní můžu s jistotou říct, že vlasy jsou po něm spíš sušší. Pro zničené vlasy tedy moc nedoporučuji. Že by vlasům dodával nějaké živiny, to mi nepřijde. Řekla bych, že je to normální průměrný šampon a stejnou službu udělá skoro kterýkoli jiný. Pokud chcete investovat víc peněz do přírodního šamponu, myslím, že je lepší si pořídit sice možná ještě jednou tak drahý šampon, ale skutečně přírodní, ne ten, který si na přírodní jen hraje.

/ Věra 14. 2. 2019 23:29

Hezký obal a příjemná vůně, ale jinak žádný zázrak. A uvedené složení také žádná sláva. Neměla jsem po něm vyloženě horší vlasy, možná trochu lepší než při používání běžných a řadových šamponů, ale při výběru, který v obchodu je, už si ho asi nekoupím.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Natura Siberica Oblepikha

Produktová řada Natura Siberica Oblepikha C-Berrica

Nenašli jste to pravé? Co tohle?