Lavera Řasenka černá extra, Trend Sensitiv 13 ml

Lavera Řasenka černá extra, Trend Sensitiv 13 ml

(8 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Řasenka, která byla stvořena pro ohromující efekt. Intenzivní černé pigmenty pokryjí každou řasu zvlášť a dodají vám dramatický výrazný vzhled. Díky přírodním ingrediencím je vhodná i pro citlivé oči.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení8
Položit dotaz
Popis produktu

Lavera Řasenka černá extra byla stvořena pro ohromující efekt. Kvalitní minerální pigmenty dodávají řasence intenzivní černý odstín, který rovnoměrně obalí každou řasu, a dodá tak vašemu líčení hloubku. Hodí se skvěle jak na každodenní líčení, tak na zvláštní příležitosti pro skutečně dramatický vzhled. Mimořádně efektně vypadá v kombinaci s kouřovým líčením.

Hustý kartáček poskytuje řasám XXL objem od kořínků. Inovované složení s včelím voskem posiluje řasy a dodává jim dlouhodobé zpevnění. Díky přírodním ingrediencím řasenka nedráždí oční okolí a je vhodná i pro citlivé oči. Zároveň je dermatologicky a oftamologicky testována a určena i pro nositelky kontaktních čoček. Růžová voda působí zklidňujícími účinky a zabraňuje slzení.

Obsažený vitamin E je účinný antioxidant a působí proti potenciálně škodlivému vlivu volných radikálů. Jojobový olej poskytuje řasám výživu a společně s dalšími rostlinnými extrakty podporuje jejich růst. Vaše řasy budou perfektně zvýrazněné a díky této řasence snadno vykouzlíte na vašich očích magický pohled skutečné femme fatale.

Pro dramatický pohled

Také je řasenka naprostou nezbytností, která nesmí chybět ve vaší kosmetické taštičce? Běžně se nemalujete, ale řasenku prostě mít musíte? Pokud se ale rozhlížíte po takové řasence, která nebude dráždit vaše oční okolí a bude vytvořena z kvalitních přírodních surovin, vyzkoušejte tuto od Lavery. Řasenka dodá vašim řasám dechberoucí objem a výrazný vzhled a zároveň je vhodná i pro citlivé oči.

Výrazné a natočené řasy

Lavera Řasenka černá extra je určena pro řasy, které jsou slabé a nevýrazné. Ergonomicky tvarovaný kartáček z umělých štětin pročeše každou řasu zvlášť a obalí ji rovnoměrnou vrstvou temné černočerné barvy, která řasy zvýrazní a opticky jim dodá objem i délku. S řasenkou se snadno manipuluje a dosáhne i na ty nejmenší řasy. Navíc dokáže řasy i natočit, takže se obejdete bez kleštiček na řasy. 

Temně černý odstín

Díky obsahu přírodních složek je tato řasenka vhodná i pro citlivé oči a mohou si ji dovolit také nositelky kontaktních čoček. Řasenka oční okolí nedráždí a díky kvalitním minerálním pigmentům má opravdu intenzivní černočerný odstín. Řasenku můžete nanášet v jedné vrstvě pro přirozenější vzhled nebo ve dvou či třech pro dramatičtější efekt. Řasenka se během dne nerozmazává, neopadává pod oči a zaručí vám perfektní vzhled po celý den.

Použití: Nanášejte řasenku na řasy přímo z balení a důkladně je pročešte kartáčkem od kořínků ke konečkům. Pro důkladné natočení můžete použít kleštičky na řasy.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Barva: černá

Produktové řady: Lavera Trend Sensitiv, Lavera Trend Sensitive 2014

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Namalujte se s přírodou

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

super čierna / eva 2. 8. 2016 09:39

Skvelá!!! Chvílu trvá, kým sa "zabehne", ale potom nemá chybu. Naozaj jej dajte šancu, prvý týždeň buďte trpezlivé a potom si ju obľúbite ako ja. Krásna čierna, nedrolí, nerozmaže sa, nevytvára hrudky, riasy nikdy nezlepí. Vyzerá prirodzene a dá sa ľahko vrstviť (pre efekt líčenia ako zo 60. rokov). Naposledy mi takto vyhovovala Lancome hypnose, no Lavera je 3x lacnejšia a navyše s nezávadným zložením. Používam ju už 3. mesiac a stále je dobrá.

skvělá / Linda 30. 5. 2017 21:19

měla jsem trochu obavy, protože je to moje první setkání s přírodní řasenkou, ale mohu říci, že se směle vyrovná těm drogerkovým. Má krásnou černou barvu, řasy neslepí, hezky pročísne a nedrolí se. Vydržela i parný den bez úhony. Jediná drobná nevýhoda je ta, že jí musíte nechat déle na řasách zaschnout, ale to je drobný detail, který jí mileráda odpustím. Pokud však hledáte něco, co Vám nadělí řasy mrkací panny, tak tato řasenka není ta správná volba. Ale troufnu si říci, že to neumí asi žádná přírodní řasenka :) udělá Vám krásné přirozené řasy v černém odstínu :)

super / Lenka 16. 9. 2018 23:50

Mám citlivou pleť a normální (i drahé) řasenky mi způsobujé problémy, které s touto řasenkou nemám. Dobře se nanáší, řasy nechá krásně černé, natočené.

zklamání / Hana 20. 9. 2018 10:36

O "ohromujícím efektu" se opravdu nedá mluvit, řasy jen trochu obarví a slepí, prodloužení a zhuštění žádné. Oproti nenalíčeným řasám to není příliš velký rozdíl. Co mě opravdu naštvalo, je, že fotka kartáčku neodpovídá realitě! Objednala jsem online a po otevření řasenky nenašla štětinkový kartáček z produktové fotografie (na ty jsem dlouhodobě zvyklá), ale kartáček typu "plastové bodlinky" (který nesnáším).

řasenky Lavera / lucie 16. 2. 2015 15:43

Velké zklamání! Zcela vyhozené peníze. Volum žádný, extra černá barva žádná. Řasy to pouze jemně pročísne. Efekt naprosto žádný. Jsem dost naštvaná. a laveru už nikdy. natož přírodní řasenky. Nikdy nefungují, nevydrží.

jiný kartáček / Michaela 2. 7. 2019 08:20

Ze všech přírodních řasenek, které jsem vyzkoušela, tahle aspoň trochu něco dělá - řasy jsou tmavší. Je hodně vodová, běžně dávám tři vrstvy, aby to bylo vidět, že jsem namalovaná. Kartáček je ale naprosto nemožný, jak už tu bylo zmíněno, neodpovídá produktové fotografii, jedná se o plastový s bodlinami, je hodně tvrdý a bolestivě při líčení škrábe. Z řasenky jsem tak otrávená, že už od Lavery nebudu nic zkoušet.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Lavera Trend Sensitiv

Produktová řada Lavera Trend Sensitive 2014

Nenašli jste to pravé? Co tohle?