Lavera Řasenka zesilující Volume 02 hnědá, Trend Sensitiv 9 ml

Lavera Řasenka zesilující Volume 02 hnědá, Trend Sensitiv 9 ml

Lavera Řasenka zesilující Volume 02 hnědá, Trend Sensitiv 9 ml

(1 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Řasenka s přírodním složením v čokoládově hnědé barvě dodá vašim řasám přirozené zvýraznění a objem. Díky rostlinným ingrediencím posiluje strukturu řas a dodává jim intenzivní vzhled po celý den.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Lavera Řasenka zesilující 02 hnědá dodá vašim řasám přirozené zvýraznění a viditelný objem. Čokoládově hnědý odstín je vhodný pro neutrální každodenní nalíčení a obzvláště sluší ženám s modrýma a zelenýma očima. Pokud nechcete, aby vaše líčení působilo příliš tvrdě, či máte přirozeně světlé řasy a vlasy, je tmavě hnědá řasenka skvělou variantou oproti klasické černé barvě.

Dekorativní kosmetika Lavera pochází z Německa a vyniká svou uživatelsky příjemnou kvalitou za příznivé ceny. Složení s přírodními ingrediencemi neobsahuje dráždivé složky, nezpůsobuje slzení, nepříjemné pálení či zarudnutí očí. Řasenky jsou oftalmologicky a dermatologicky testovány a vhodné i pro citlivé oči či nositelky kontaktních čoček.

Díky kartáčku v optimální velikosti se s touto řasenkou velice snadno manipuluje a zachytí i ty nejmenší řasy v koutcích oka. Pokryje každou řasu rovnoměrnou vrstvu výrazného pigmentu a díky přírodním voskům nalíčení vydrží po celý den. Posilující složky a rostlinné oleje napomáhají revitalizovat strukturu řas a dodávají jim přirozený objem a dokonalé natočení.

Nezbytnost pro vaše líčení

Který kosmetický produkt byste si vzala na pustý ostrov, kdybyste si mohla vybrat jen jeden? Pravděpodobně odpovíte, že řasenku. Přírodní řasenka Lavera s posilujícími schopnostmi v tmavě hnědém odstínu je naprostou nezbytností do vaší kosmetické taštičky a dokáže zvýraznit vaše řasy a dodat jim dechberoucí objem, avšak zároveň nedráždí ani citlivé oční okolí a má pečující vlastnosti.

Přirozený odstín

Tmavě hnědý odstín řasenky je ideální volbou pro ženy se světlými vlasy nebo pro ty, kdo preferují přirozenější čokoládovou barvu. Díky bohatým přírodním pigmentům je odstín řasenky skutečně intenzivní a obalí každou vaši řasu rovnoměrnou vrstvou barvy, která nevytváří nevzhledné žmolky ani řasy neslepuje. Tato řasenka se tak i díky přirozeně tvarovanému kartáčku snadno používá a líčení s ní vam zabere opravdu jen několik vteřin.

Líčení i péče

Řasenka Lavera má přírodní složení bohaté na rostlinné ingredience, díky tomu nezatěžuje vaše oči ani oční okolí. Je mimořádně dobře snášena, a to i nositelkami kontaktních čočcek. Jojobový olej dodává řasence příjemnou krémovou konzstenci a květová voda z růže pečuje o vaše řasy díky svým regeneračním schopnostem. Řasenka Lavera vaše řasy natočí a dodá jim výrazný objem. 

Použití: Nanášejte řasenku na řasy přímo z balení a důkladně je pročešte kartáčkem od kořínků ke konečkům. Pro důkladné natočení můžete použít kleštičky na řasy.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Barva: hnědá

Produktové řady: Lavera Trend Sensitiv, Lavera Trend Sensitive 2014

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Namalujte se s přírodou

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Lavera Trend Sensitiv

Produktová řada Lavera Trend Sensitive 2014

Nenašli jste to pravé? Co tohle?