BiOOO Realitní konzultace na základě Feng Shui 1 analýza

BiOOO Realitní konzultace na základě Feng Shui 1 analýza

Značka: BiOOO
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Chcete se přestěhovat a máte už vybráno kam, ale nevíte, zda je to správná volba? Nebo snad máte na výběr z více možností a nevíte kterou zvolit? Hledáte místo které by bylo to „Vaše“?Toto jsou určitě základní indicie pro posouzení harmonického vztahu s místem, o kterém uvažujete.Tao vlastního prostoru: S místem kde žijeme, jsme propojeni. Zda nás ovlivňuje příznivě nebo nepříznivě záleží na fakto

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Chcete se přestěhovat a máte už vybráno kam, ale nevíte, zda je to správná volba?
Nebo snad máte na výběr z více možností a nevíte kterou zvolit?
Hledáte místo které by bylo to „Vaše“?

Toto jsou určitě základní indicie pro posouzení harmonického vztahu s místem, o kterém uvažujete.

Tao vlastního prostoru: S místem kde žijeme, jsme propojeni. Zda nás ovlivňuje příznivě nebo nepříznivě záleží na faktorech času a místa. Pokud věříte, že místo kde žijeme, je pro nás zásadní vliv pro naše zdraví, štěstí, nebo bohatství, tak je jen přirozené, že spolu s tímto místem chceme žít v harmonii.

cíl analýzy: realitní konzultace výběru pozemku, domu, bytu
podklady potřebné pro analýzu:
- půdorysné plány v měřítku (nejlépe kopie stavební dokumentace)
- datum stavby domu, popřípadě rekonstrukce střechy
- datum a místo narození zadavatele

Jak probíhá analýza?
Posouzení vhodnosti domu, bytu nebo pozemku je zodpovědná nelehká věc. Pro kvalitní posouzení je potřeba navštívit vybraný objekt a provést měření a místní zjištění které je součástí důkladné analýzy nemovitosti a jejího okolí. Analýza Feng Shui vlivů je informací o tom jaké vlivy jsou kolem nemovitosti a jaké jsou uvnitř ní. Z analýzy vychází doporučení k nápravám a úpravám, která mají zajistit lepší proudění energie čchi a které vám pomohou sladit sebe a prostor v jeden fungující celek. Analýza je jako lékařské vyšetření a nápravná opatřejí léčbou případných problémů. Každá analýza se provádí osobní prohlídkou místa a jeho okolí a osobním rozhovorem se zadavatelem tak abychom odhalili případné problémy a čas kdy se objevili.

Jaroslav Jarosurabbu Vydržel
Tento "městský šaman" se narodil v Chomutově v roce 1972 a od roku 1985 žije v Praze. Metafyzickým vědám staré Číny se věnuje od roku 1993 a jeho hlavním zaměřením je poradenství v oblasti FENG SHUI a tradičního čínského horoskopu. Součástí jeho praxe je také práce s knihou Proměn (I-ting) a to jak věštecky tak také filozoficky a další věštebná orákula jako třeba čísnké Mahjongové karty. Vede kurzy a přednášky na témata Feng Shui a čínského horoskopu. Publikoval a publikuje články do různých médií a na svůj blog. Při své práci využívá jak znalosti Feng shui a čínské astrologie tak také biodynamické síly organismu, vhledu a schopnosti komunikace se silami země a nebe.

Protože je tato oblast velmi široká a stanovení obecné ceny je bez konzultace nemožné, objednejte si první konzultaci za symbolickou 1 Kč.
Konzultace probíhají v Praze podle dohody.

BiOOO je privátní značka naší společnosti BiOOO.cz. Všechny produkty, které máme nyní nově v nabídce prošly přísným schvalovacím procesem a nabízí to nejlepší z přírodní kosmetiky. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?