Saloos Regenerační obličejový olej levandule 20 ml

Saloos Regenerační obličejový olej levandule 20 ml

(5 hodn.)
Značka: Saloos
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
201
Skladem > 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Palác Lucerna > 4 ks / Praha, OC DBK > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks / Praha, Karlín > 2 ks

Levandulový regenerační obličejový olej obsahuje jojobový a šípkový olej, jež pečují o pokožku a harmonizují ji. Je vhodný pro mastnou a problematickou pleť, působí antisepticky a jemně pleť čistí.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení5
Položit dotaz
Popis produktu

Regenerační obličejový olej Levandule Saloos je vhodný pro všechny typy pleti. Působí antisepticky a protizánětlivě. Čistí a desinfikuje, je proto vhodný při akné. Má výrazné regenerační účinky, zpomaluje proces stárnutí, navrací pleti zářivost a vitalitu.

Základem obličejového oleje je jojobový olej, který je výjimečný svou schopností normalizovat pokožku. V suché pokožce uzamyká hydrataci, u mastné reguluje tvorbu kožního mazu. Regenerační obličejový olej dále obsahuje vzácný šípkový olej v bio kvalitě, který se vyznačuje výraznými regeneračními, pěstícími a hojivými účinky. Šípkový olej se snadno vstřebává, proniká do pokožky a podporuje její přirozené regenerační procesy.

Obličejový olej Levandule celkově zklidňuje a aromatickým mixem esenciálních olejů pomáhá i při nespavosti.

Zklidněná pokožka

Regenerační pleťový olej Levandule od Saloos je komplexní každodenní péčí o vaši pokožku, která dodá pleti vše, co potřebuje a zároveň ji nezatíží. Regenerační pleťový olej Saloos je vyvážená směs rostlinných olejů a přírodních výtažků, které poskytují pleti intenzivní péči, hydratují ji a udržují ji komfortně vláčnou.

Péče bez zatížení

Bojíte se používat na svoji pokožku pleťový olej? Obáváte se zatížení či zvýšení produkce kožního mazu? Regenerační pleťový olej Saloos vám dokáže opak. Při nanášení na lehce vlhkou pokožku se velice rychle vstřebává, nezanechává za sebou mastný povlak a neucpává póry. Díky tomu je pleťový olej vhodný skutečně na všechny typy pleti, stačí si jen vybrat pro vás tu pravou variantu.

Hydratace a zjemnění

Regenerační pleťový olej Saloos neobsahuje žádné přidané syntetické ingredience, chemické konzervanty či parabeny. Směs olejů je sestavena pro specifické potřeby konkrétního typu pokožky a olej je vhodný na denní i večerní použití. Díky praktickému kapátku, které je součástí menšího balení, olejem zbytečně neplýtváte a na celý obličej stačí skutečně jen pár kapek.

Pro citlivou i problematickou pleť

Regenerační pleťový olej Levandule obsahuje esenciální levandulový olej, který působí příznivě na problematickou pokožku se sklonem k tvorbě nedokonalostí, jelikož má jemné dezinfekční schopnosti a brání množení bakterií. Zároveň má zklidňující schopnosti, zmírňuje zarudnutí a podráždění pokožky a zanechává ji sametově jemnou. 

Použití: Naneste pár kapek na čistou a stále vlhkou až mokrou pleť a vmasírujte. Díky přítomnosti vody se pleťový olejíček lépe vstřebává, uzamyká vodu v pleti a hloubkově hydratuje.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Typ pleti: citlivá pleť, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu6

Aromaterapie pro děti

Esenciální olej Levandule (Lavandula angustifolia)

Jojobový olej aneb pomoc pro pokožku i vlasy

Levandule - fialový zázrak z Provence

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

**** / Julie 2. 4. 2013 16:01

Mam citlivou problematickou plet a s timto olejickem jsembyla velmi spokojena dokud jsem nenarazila na Argan olej take od Saloosu.Na akne take super...

Doporučuji / Bramborák 27. 11. 2017 16:56

Můj první pleťový olej na cestě výměny krémů za oleje, ze které se už nechci vracet. Tento levandulový používám na obličej v obdobích, kdy má mé akné spíš mírnou podobu. Dokonce myslím, že mi díky používání tohoto oleje zmizelo jedno tvrdé podkožní ložisko. Navíc ten báječný pocit, kdy mě před spaním ovane levandulová vůně!

Doporučuju / Lucie 2. 2. 2014 17:21

Je to první olej na pleť, který jsem si koupila a nemůžu si jej vynachválit. Mám mastnou pleť, ale zároveň dehydratovanou a citlivou. Zvlášť přes zimu jsem každoročně nemohla najít krém, který by mě zbavil suchých míst na obličeji... Na internetu jsem narazila na článek o pleťových olejích a tento si zakoupila. Používám jej večer, někdy i ráno pod make-up, a má pleť je mnohem více hydratovaná, suchá místa z obličeje zmizela. V budoucnu určitě zkusím další oleje od značky Saloos, protože jsem celkově s jejich výrobky spokojená. Velmi příznivá je i cena, za pleťové krémy jsem dala mnohem větší částky a jejich účinek byl mizivý oproti tomuto zázračnému oleji :)

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?