Florame Regenerující mléko po opalování 150 ml

Florame Regenerující mléko po opalování 150 ml

Značka: Florame
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Výživné Regenerující mléko po opalování Florame pečuje o namáhanou pokožku a prodlužuje trvanlivost vašeho opálení. Obsahuje olej Buriti, který je pověstný svými pečujícími a vyživujícími schopnostmi, díky tomu je toto tělové mléko výživné a pečuje o namáhanou pokožku. Mléko po opalování dále obsahuje aloe vera, které uklidnuje spálenou pokožku, slunečnicový a kokosový olej, které hydratují. Díky

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Výživné Regenerující mléko po opalování Florame pečuje o namáhanou pokožku a prodlužuje trvanlivost vašeho opálení. Obsahuje olej Buriti, který je pověstný svými pečujícími a vyživujícími schopnostmi, díky tomu je toto tělové mléko výživné a pečuje o namáhanou pokožku. Mléko po opalování dále obsahuje aloe vera, které uklidnuje spálenou pokožku, slunečnicový a kokosový olej, které hydratují. Díky 100% přírodnímu složení je tento krém vhodný i pro citlivou pokožku.

Tip: Péče po opalování je důležitá. Dopřejte své pokožce zklidňující a hydratační krém, který zabraní předčasnému slupování kůže, rozzáří a sjednotí tón pokožky a prodlouží trvanlivost snědého odstínu.

SLEVA 15%

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Florame, Z.A. de la Gare , 13533, St Rémy de Provence, Francie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?