Nobilis Tilia Revitalizační kúra pro světlé vlasy 200 ml

Nobilis Tilia Revitalizační kúra pro světlé vlasy 200 ml

Nobilis Tilia Revitalizační kúra pro světlé vlasy 200 ml

(1 hodn.)
Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Revitalizační olejová kúra pro světlé vlasy pečuje o jemné lámavé vlasy i o roztřepené oslabené konečky, posiluje je a činí odolnější. Zaceluje vlas, obaluje jej a chrání před lámáním.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Revitalizační olejová kúra pro světlé vlasy Nobilis Tilia pečuje o jemné lámavé vlasy i o roztřepené oslabené konečky, posiluje je a činí odolnější vůči opětovnému poškození. Kúra vlas zaceluje, obaluje jej a chrání před lámáním i roztřepením v důsledku častého barvení, žehlení či jen úpravy horkým vzduchem, ale i dlouhodobého pobytu na prudkém slunci.

Regenerační kúra pečuje o poškozený oslabený vlas díky bohatému výživnému složení na bázi rostlinných olejů a bylinných výtažků. Základ tvoří sojový olej, který je bohatý na množství výživných i zklidňujících látek, posiluje samotný vlas i vlasovou pokožku a dodává potřebné živiny. Sojový olej v kombinaci s avokádovým a kokosovým olejem dodávají vlasové pokožce výživu, stimulují růst vlasu a zároveň zacelují poškozené roztřepené konečky.

O regeneraci vlasové pokožky se postará směs olejů ze šalvěje a rozmarýnu společně s provitaminem B5 a lecitinem. Tyto látky současně aktivně posilují vlasy, obalují je od kořínku po koneček a zacelují je. Vlasová kúra je výborným pomocníkem pro regeneraci a oživení světlých vlasů, dodává jim zdravý lesk, pružnost a zároveň je činí odolnějšími vůči poškození.

Extra péče

Revitalizační olejová kúra na vlasy Nobilis Tilia poskytne vašim vlasům důkladnou péči a vrátí je do života. Kúra pečuje o vlasové vlákno do hloubky, napravuje jeho strukturu, a tak navrací vlasům zářivý lesk a přirozenou pružnost. Vlasová kúra Nobilis Tilia je krokem navíc v pravidelné péči o vaše vlasy a obsahuje vysokou koncentraci vlasům prospěšných látek. Zároveň pečuje také o pokožku hlavy, kdy regeneruje vlasy přímo u kořínků.

Oleje pro zářivé vlasy

Kúra je jako stvořená pro vlasy, které jsou zatížené, a to ať už nadměrným stylingem, působením tepla při fénování či žehlení nebo poničené častým barvením. Vlasová kúra Nobilis Tilia pomáhá revitalizovat poškozené a lámavé vlasy, brání roztřepování konečků a chrání proti lámání vlasů v důsledku jejich oslabení. Naopak vlasy posiluje a zanechává je pružné a oslnivě lesklé.

Podpora růstu vlasů

Základem této vyživující kúry je sójový olej, který vyhlazuje povrch vlasového vlákna a pomáhá chránit vlasy proti vysušení a poškození. Olej z avokáda je pak přímo blahodárným balzámem na suché a namáhané vlasy a navrací jim vláčnost a elasticitu. Kokosový olej pomáhá zacelit roztřepené konečky a olej z rozmarýnu stimuluje prokrvení vlasové pokožky, a tím i urychluje růst vlasů. Vlasová kúra nejen, že napravuje již vzniklé škody na slabých světlých vlasech, ale zároveň je posiluje a chrání proti dalšímu poškození.

Použití: Podle délky vlasů smíchejte čajovou až polévkovou lžíci kúry s dvojnásobným množstvím vlažné vody a naneste rovnoměrně do vlhkých čistých vlasů. Zabalte nejlépe do igelitu a ručníku a nechte působit alespoň 30 minut. Poté vydatně vypláchněte čistou vodou a vlasy upravte podle zvyku.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Typy vlasů: barvené vlasy, normální vlasy, poškozené vlasy, vypadávající vlasy

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Po létě svou pleť rozmazlete

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Hezky voní / Monika 19. 7. 2015 16:51

Po 14 dnech pobytu ve slané vodě a na prudkém slunci mým vlasům opravdu vrátila život, lesk a hebkost, jemně nevtíravě voní, vlasy nemastí.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?