Khadí Rostlinná barva na vlasy Čistá henna 100 g

Khadí Rostlinná barva na vlasy Čistá henna 100 g

(1 hodn.)
Značka: Khadí
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Rostlinná barva Khadi čistá henna barví vlasy oranžově až červeně, v závislosti na přirozené barvě vlasů. Světlé blond vlasy barví oranžovým odstínem, zatímco hnědým vlasům dává mahagonový tón. Khadi čistá henna a dodává vlasům lesk a objem. Khadi čistá henna je přírodní prostředek pro barvení vlasů. Může být smíchána s jinými odstíny vlasových barev Khadi, tím získáte odstín podle Vašeho přání.

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Rostlinná barva Khadi čistá henna barví vlasy oranžově až červeně, v závislosti na přirozené barvě vlasů. Světlé blond vlasy barví oranžovým odstínem, zatímco hnědým vlasům dává mahagonový tón. Khadi čistá henna a dodává vlasům lesk a objem. Khadi čistá henna je přírodní prostředek pro barvení vlasů. Může být smíchána s jinými odstíny vlasových barev Khadi, tím získáte odstín podle Vašeho přání. Khadi vlasová barva čistá henna je absolutně přírodní barva na vlasy, bez chemických přísad, konzervačních látek a umělých barviv. Jejím obsahem je čistý prášek z vysoce kvalitní henny.

certifikáty: BDIH
vhodné pro: barvení vlasů
konzistence: prášek
barva: khaki
balení: plastový obal, papírový přebal

použití: Smíchejte v závislosti na délce Vašich vlasů 50-100 g prášku s horkou vodou (60 - 90°C), tak aby vznikla homogenní pasta. Pastu naneste co možná nejteplejší, pramínek po pramínku, na čerstvě umyté vlasy. Pomocí igelitové fólie a ručníku udržujte vlasy s nanesenou barvou teplé a vlhké. Po uplynutí doby působení umyjte vlasy pouze čistou vodou a až následující den umyjte vlasy šampónem. Doba působení je 30 minut až 2 hodiny v závislosti na požadované intenzitě zbarvení. Čím déle necháte barvu na vlasech působit, tím intenzivnější bude zbarvení.
INCI: Lawsonia inermis (henna)

země původu značky: Indie
charakteristika značky: Značka Khadí je vysoce kvalitní přírodní kosmetika. Jejími pilíři jsou čistě přírodní složení, moderní znalosti a kritéria z oboru přírodní kosmetiky, účinné receptury indické ajurvédy a etická pravidla a principy Khadi. Kosmetika Khadi [vyslovuje se kádý] je založena na přírodních ingrediencích - na bylinách, rostlinných olejích, ovoci, květinách a minerálech. Pečuje svým originálním a účinným způsobem o vlasy, pleť a tělo. Většina výrobků je certifikována BDIH - kontrolovaná přírodní kosmetika. Sortiment výrobků je neustále rozšiřován, cílem společnosti je získání certifikátu BDIH pro všechny výrobky. Pleťové a vlasové oleje, pleťové masky, rostlinné barvy na vlasy a další výrobky jsou absolutně přírodní, bez jakýchkoliv chemických látek a konzervantů. Výrobky nejsou testovány na zvířatech. Byliny jsou sbírány tou nejtradičnější možnou cestou, lokálními obyvateli v přírodě, v souladu s politikou Khadi pro zaměstnanost venkovských obyvatel, aniž by docházelo k poškozování přírody. Výrobky značky Khadi ® jsou vyráběny v Indii podle pravidel Khadi, zároveň však podle striktních pravidel definovaných pro přírodní kosmetiku. Tím jsou zajištěny etické pracovní podmínky výrobcům v Indii a zároveň je zajištěno, že výrobky odpovídají vysokými evropským standardům kvality, kladeným na přírodní kosmetiku. Jsou tomu již tisíce let, kdy byly v oblasti Indie sestaveny receptury využívající stovek nejrůznějších bylin v kombinaci s účinnými oleji, které léčí a omlazují. Ajurvéda - věda o dlouhověkosti - představuje komplexní systém, který pečuje o celek těla, mysli a duše, o zdraví, krásu a pohodu. Složení přírodní kosmetiky Khadi je založeno právě na účinných ajurvédských recepturách a přináší to nejlepší z ajurvédy pro krásu a zdraví Vašich vlasů a pleti.
 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Barva: červená, měděná

Výrobce: Khadi Naturprodukte, Zur Weser 5 , 31737, Reintein, Německo

Z blogu1

5 věcí, které jste možná nevěděli o henně

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Související dotazy z poradny

Nenašli jste to pravé? Co tohle?