Khadí Rostlinná barva na vlasy Henna & amla & jatropha 100 g

Khadí Rostlinná barva na vlasy Henna & amla & jatropha 100 g

(1 hodn.)
Značka: Khadí
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Rostlinná barva na vlasy Khadi henna, amla & jatropha barví vlasy oranžově až červeně. Henna v kombinaci s amlou a jatrophou dodá Vašim vlasům tmavší odstín než odstín Khadi čistá henna. Velmi tmavé vlasy získají hnědý až červenohnědý barevný odstín. Výsledný barevný odstín je tedy závislý na původní barvě Vašich vlasů. V této rostlinné vlasové barvě je kromě henny obsaženo navíc i mnoho cenných

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Rostlinná barva na vlasy Khadi henna, amla & jatropha barví vlasy oranžově až červeně. Henna v kombinaci s amlou a jatrophou dodá Vašim vlasům tmavší odstín než odstín Khadi čistá henna. Velmi tmavé vlasy získají hnědý až červenohnědý barevný odstín. Výsledný barevný odstín je tedy závislý na původní barvě Vašich vlasů. V této rostlinné vlasové barvě je kromě henny obsaženo navíc i mnoho cenných pečujících složek. Vlasy získají výjimečnou péči, lesk a objem. Vzniklý barevný tón je závislý na původní barvě vlasů. Intenzitu obarvení ovlivňují doba působení a typ vlasů. Jemné vlasy se barví intenzivněji než silné vlasy. Khadi vlasová barva henna, amla & jatropha je absolutně přírodní barva na vlasy, bez chemických přísad, konzervačních látek a umělých barviv.

certifikáty: BDIH
vhodné pro: barvení vlasů
konzistence: prášek
barva: khaki
balení: plastový obal, papírový přebal

použití: Smíchejte v závislosti na délce Vašich vlasů 50-100 g prášku s horkou vodou (60 - 90°C), tak aby vznikla homogenní pasta. Pastu naneste co možná nejteplejší, pramínek po pramínku, na čerstvě umyté vlasy. Pomocí igelitové fólie a ručníku udržujte vlasy s nanesenou barvou teplé a vlhké. Po uplynutí doby působení umyjte vlasy pouze čistou vodou a až následující den umyjte vlasy šampónem. Doba působení je 30 minut až 2 hodiny v závislosti na požadované intenzitě zbarvení. Čím déle necháte barvu na vlasech působit, tím intenzivnější bude zbarvení.
INCI: Lawsonia inermis (henna), Emblica officinalis (amla), Eclipta alba (bhringaraj), Monniera bacopa (brahmi), Acacia concinna (shikakai), Terminalia chebula (harad), Terminalia bellirica roxb. (vibhitaki), Glandulifera jatropha (jatropha), Azadirachta indica (neem)

země původu značky: Indie
charakteristika značky: Značka Khadí je vysoce kvalitní přírodní kosmetika. Jejími pilíři jsou čistě přírodní složení, moderní znalosti a kritéria z oboru přírodní kosmetiky, účinné receptury indické ajurvédy a etická pravidla a principy Khadi. Kosmetika Khadi [vyslovuje se kádý] je založena na přírodních ingrediencích - na bylinách, rostlinných olejích, ovoci, květinách a minerálech. Pečuje svým originálním a účinným způsobem o vlasy, pleť a tělo. Většina výrobků je certifikována BDIH - kontrolovaná přírodní kosmetika. Sortiment výrobků je neustále rozšiřován, cílem společnosti je získání certifikátu BDIH pro všechny výrobky. Pleťové a vlasové oleje, pleťové masky, rostlinné barvy na vlasy a další výrobky jsou absolutně přírodní, bez jakýchkoliv chemických látek a konzervantů. Výrobky nejsou testovány na zvířatech. Byliny jsou sbírány tou nejtradičnější možnou cestou, lokálními obyvateli v přírodě, v souladu s politikou Khadi pro zaměstnanost venkovských obyvatel, aniž by docházelo k poškozování přírody. Výrobky značky Khadi ® jsou vyráběny v Indii podle pravidel Khadi, zároveň však podle striktních pravidel definovaných pro přírodní kosmetiku. Tím jsou zajištěny etické pracovní podmínky výrobcům v Indii a zároveň je zajištěno, že výrobky odpovídají vysokými evropským standardům kvality, kladeným na přírodní kosmetiku. Jsou tomu již tisíce let, kdy byly v oblasti Indie sestaveny receptury využívající stovek nejrůznějších bylin v kombinaci s účinnými oleji, které léčí a omlazují. Ajurvéda - věda o dlouhověkosti - představuje komplexní systém, který pečuje o celek těla, mysli a duše, o zdraví, krásu a pohodu. Složení přírodní kosmetiky Khadi je založeno právě na účinných ajurvédských recepturách a přináší to nejlepší z ajurvédy pro krásu a zdraví Vašich vlasů a pleti.
 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Barva: červená, měděná

Výrobce: Khadi Naturprodukte, Zur Weser 5 , 31737, Reintein, Německo

Z blogu1

5 věcí, které jste možná nevěděli o henně

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?