Khadí Rostlinná barva na vlasy Neutrální - Senna/Cassia 100 g

Khadí Rostlinná barva na vlasy Neutrální - Senna/Cassia 100 g

Značka: Khadí
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Khadi senna / cassia je vhodná pro všechny barvy vlasů, jedná se o neutrální odstín, který vlasy nebarví. Zejména dlouhé vlasy mají tendenci být na konečcích suché a u kořínků se rychle mastit. Odborníci v těchto případech doporučují vlasovou kúru. Khadi neutrální vlasová barva senna / cassia je k tomu ideálně stvořená. Představuje vynikající vlasový kondicionér. Posiluje vlasy a dodává jim nový,

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Khadi senna / cassia je vhodná pro všechny barvy vlasů, jedná se o neutrální odstín, který vlasy nebarví. Zejména dlouhé vlasy mají tendenci být na konečcích suché a u kořínků se rychle mastit. Odborníci v těchto případech doporučují vlasovou kúru. Khadi neutrální vlasová barva senna / cassia je k tomu ideálně stvořená. Představuje vynikající vlasový kondicionér. Posiluje vlasy a dodává jim nový, zdravý lesk. Vlasy bez lesku získávají zpět svůj lesk, prošedivělé a blond vlasy mladistvý, medově blond tón. Khadi senna / cassia vlasy intenzivně regeneruje a vyživuje. Vlasům poskytuje nádherný lesk, objem a vitalitu. Khadi senna / cassia je vynikající přírodní vlasová kúra. Můžete ji kombinovat s citrónovou šťávou a Vaše vlasy získají novou životní sílu. Posílí se tím vlasová struktura, jemné vlasy budou mít opticky větší objem a hedvábný lesk, blond vlasy se oživí a získají lehký tón. Pro maximálně intenzivní vyživující kúru si můžete namíchat směs Khadi senna / cassia s Khadi prášky amla a shikakai. Khadi neutrální vlasová barva senna / cassia je absolutně přírodní vlasová kúra, bez jakýchkoliv chemickych přísad, konzervačních látek a umělých barviv.

certifikáty: BDIH
vhodné pro: posílení vlasů a dodání zdravého lesku
konzistence: prášek
barva: khaki
balení: plastový obal, papírový přebal

použití: Khadi neutrální barvu senna / cassia používejte jednou týdně jako omlazující vlasovou kúru. Smíchejte v závislosti na délce Vašich vlasů 50-100 g prášku s horkou vodou (60 - 90°C), tak aby vznikla homogenní pasta. Pastu naneste co možná nejteplejší, pramínek po pramínku, na čerstvě umyté vlasy. Pomocí igelitové fólie a ručníku udržujte vlasy s nanesenou neutrální barvou teplé a vlhké. Po uplynutí doby působení umyjte vlasy, opláchněte ideálně pouze vodou bez šampónu. Doba působení je 30 minut až 2 hodiny v závislosti na požadované době péče.
INCI: 100% listy Cassia obovata

země původu značky: Indie
charakteristika značky: Značka Khadí je vysoce kvalitní přírodní kosmetika. Jejími pilíři jsou čistě přírodní složení, moderní znalosti a kritéria z oboru přírodní kosmetiky, účinné receptury indické ajurvédy a etická pravidla a principy Khadi. Kosmetika Khadi [vyslovuje se kádý] je založena na přírodních ingrediencích - na bylinách, rostlinných olejích, ovoci, květinách a minerálech. Pečuje svým originálním a účinným způsobem o vlasy, pleť a tělo. Většina výrobků je certifikována BDIH - kontrolovaná přírodní kosmetika. Sortiment výrobků je neustále rozšiřován, cílem společnosti je získání certifikátu BDIH pro všechny výrobky. Pleťové a vlasové oleje, pleťové masky, rostlinné barvy na vlasy a další výrobky jsou absolutně přírodní, bez jakýchkoliv chemických látek a konzervantů. Výrobky nejsou testovány na zvířatech. Byliny jsou sbírány tou nejtradičnější možnou cestou, lokálními obyvateli v přírodě, v souladu s politikou Khadi pro zaměstnanost venkovských obyvatel, aniž by docházelo k poškozování přírody. Výrobky značky Khadi ® jsou vyráběny v Indii podle pravidel Khadi, zároveň však podle striktních pravidel definovaných pro přírodní kosmetiku. Tím jsou zajištěny etické pracovní podmínky výrobcům v Indii a zároveň je zajištěno, že výrobky odpovídají vysokými evropským standardům kvality, kladeným na přírodní kosmetiku. Jsou tomu již tisíce let, kdy byly v oblasti Indie sestaveny receptury využívající stovek nejrůznějších bylin v kombinaci s účinnými oleji, které léčí a omlazují. Ajurvéda - věda o dlouhověkosti - představuje komplexní systém, který pečuje o celek těla, mysli a duše, o zdraví, krásu a pohodu. Složení přírodní kosmetiky Khadi je založeno právě na účinných ajurvédských recepturách a přináší to nejlepší z ajurvédy pro krásu a zdraví Vašich vlasů a pleti.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Barva: neutrální

Výrobce: Khadi Naturprodukte, Zur Weser 5 , 31737, Reintein, Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?