CdVet Roztok na přímé hubení parazitů pro zvířata, sprej 500 ml

CdVet Roztok na přímé hubení parazitů pro zvířata, sprej 500 ml

Značka: CdVet
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

cdVet Roztok na hubení parazitů Direktspray (Direktní sprej) je přírodní přípravek na hubení blech, klíšťat, vší, roztočů, všenek a ostatních vnějších parazitů na pokožce, srsti a peří zvířat (psi, koně, ptáci). Éterické oleje (čajovník, levandule lékařská, kakost luční) přípravku „Direktní sprej“ současně se zahubením blech (a ostatních parazitů) čistí pokožku a srst od blešího trusu a zbavují zv

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
cdVet Roztok na hubení parazitů Direktspray (Direktní sprej) je přírodní přípravek na hubení blech, klíšťat, vší, roztočů, všenek a ostatních vnějších parazitů na pokožce, srsti a peří zvířat (psi, koně, ptáci). Éterické oleje (čajovník, levandule lékařská, kakost luční) přípravku „Direktní sprej“ současně se zahubením blech (a ostatních parazitů) čistí pokožku a srst od blešího trusu a zbavují zvíře nepříjemného pachu. Sprej nastříkáme na povrch těla zvířete proti směru růstu srsti (peří) a vmasírováním jej zapracujeme k pokožce (nestříkáme do očí ani do nosu). Během krátkého času (5 až 10 minut) sprej rozvine svoji účinnost a parazity zahubí. Čistě přírodní odpuzovač vnějších parazitů „cdVet Direktspray“ je zcela bezpečný pro mláďata, březí a kojící mámy, pro dospělá zvířata, stejně tak jako pro malé děti a dospělé lidi (neobsahuje žádné jedy ani jiné zdraví škodlivé chemické látky).

certifikáty:
vhodné pro: zvířata
konzistence: tekutá
barva: čirá
balení: plastový obal s rozprašovačem

použití: Skleněnou lahvičku před použitím důkladně protřepeme a tahem sundáme ochranné průhledné víčko. Rozprášenou mlhovinu direktního spreje nastříkáme proti směru růstu srsti (peří) na povrch celého těla zvířete (nestříkáme do očí ani do nosu). Pokožku případně s citem jemně promasírujeme a účinné látky přípravku necháme působit (neutíráme, ani neoplachujeme). Během 5 až 10 minut rozvine cdVet Direktspray svoji účinnost a parazity zahubí. Po zahubení blech nebo jiných vnějších parazitů psa vykoupeme v pH-neutrálním čajovníkovém šamponu, který čistí do hloubky, odstraňuje substance, které způsobují svědivost a odstraňuje ze srsti i z pokožky bleší trus.
složení: voda, čajovníkový olej, emulgátor, levandule lékařská, kakost luční

země původu značky: Německo
charakteristika značky: Je alarmující skutečností, že naše zvířata stále častěji trpí na civilizační choroby (alergie, kožní problémy, rakovina). Přitom už mnozí víme, že veterinární medicína se svými prostředky (antibiotika, kortikoidy, cytostatika) stále častěji naráží na hranice svých možností. Významně přispět k upevnění zdraví lze jen návratem k přírodním produktům (výživa, doplňky) a k přirozené péči. Osvědčenou volbou jsou čistě přírodní produkty bez chemie a bez přidaných látek značky cdVet z přírodní lékárny pro zvířata. Přírodní produkty z nabídky "Přírodní lékárny pro psy a kočky" jsou dílem rodinného podniku cdVet Naturprodukte. Generacemi předávané zkušenosti z ošetřování a chovu zvířat spojené se znalostí mnoha domácích bylinkových receptů byly základem pro produktový koncept. Cílem společnosti je v zájmových chovech psů a koček používáním přírodních produktů namísto syntetických postupně snižovat používání antibiotik, kortikoidů, chemických antiparazitik a jiných syntetických (nepřírodních) medikamentů.

kontakt na výrobce:
cdVet Naturprodukte GmbH
Industriestraße 11-13
49584 Fürstenau
Germany
www.cdvet.eu

cdVet je osvědčenou volbou čistých přírodních produktů bez chemie a přídatných látek pro zvířata a lidi.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Zvířata: hlodavci, koně, psi

Výrobce: cdVet Naturprodukte GmbH, Industriestraße 11-13 , 49584 , Fürstenau, Německo

Z blogu1

Hýčkejte své miláčky přírodně

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?