Cosm´etika Rtěnka 010, hnědá 3,6 g

Cosm´etika Rtěnka 010, hnědá 3,6 g

Cosm´etika Rtěnka 010, hnědá 3,6 g

Značka: Cosm´etika
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Akční cena 99 Kč, datum spotřeby 12/2013.No. 10 hnědáDlouhotrvající rtěnka poskytuje intenzivní péči o jemnou a citlivou pokožku rtů. Rostlinné oleje v bio kvalitě dodají rtům ochranu a učiní je vláčnými. Cenný vosk získaný z rostliny čeledi pryšcovitých pochází z pouště Chihiahian - ze severního Mexika a západního Texasu a rostlině zabraňuje ve ztrátě vlhkosti. V kosmetických produktech zabraňuje

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Akční cena 99 Kč, datum spotřeby 12/2013.

No. 10 hnědá
Dlouhotrvající rtěnka poskytuje intenzivní péči o jemnou a citlivou pokožku rtů. Rostlinné oleje v bio kvalitě dodají rtům ochranu a učiní je vláčnými. Cenný vosk získaný z rostliny čeledi pryšcovitých pochází z pouště Chihiahian - ze severního Mexika a západního Texasu a rostlině zabraňuje ve ztrátě vlhkosti. V kosmetických produktech zabraňuje vysoušení pleti. Perilový olej má silné protizánětlivé a hojivé účinky.

vhodná i pro vegany

Složení:
ricinus communis seed oil (ricinový olej)*, hydrogenated olive oil stearyl esters (estery olivového oleje), candelilla cera (rostlinný vosk), oleic/linoleic/linolenic polyglycerides (emulgátory získané z mastných kyselin rostlinného původu), perilla ocymoides seed oil (perilový olej)*, prunus armeniaca kernel extract (extrakt ze semen meruňky), glycine soja oil (sojový olej)*, parfum (přírodní parfém), linalool.
* z ekologického zemědělství

Může obsahovat:
CI 77019 (slída), CI 77891 (oxid titaničitý), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (oxidy železa), alumina (oxid hlinitý), magnesium oxide (oxid hořečnatý), sodium riboflavin phosphate (přírodní žluté barvivo), CI 77510 (ferric ferrocyanide - pruská modř), CI 77007 (ultramarin), CI 77742 (manganová violeť).

země původu značky: Itálie
charakteristika značky: Cosm´etika se vyrábí v italském Miláně od ledna roku 2011. Myšlenka její výroby se však zrodila o něco dříve, když se pětice přátel z Francie a Itálie rozhodla, že zúročí své znalosti a zkušenosti z předchozího působení v kosmetickém průmyslu a začnou vyrábět kosmetiku, která splňuje požadavky moderní ženy na přírodní a dlouhotrvající líčení. Na produkty, které jsou vysoce kvalitní, vyráběné šetrně vzhledem k životnímu prostředí, bez surovin z mrtvých zvířat, vhodné také pro vegetariány a vegany. Stvořili tak jedinečnou řadu dekorativní kosmetiky, kterou pojmenovali spojením slov Cosmetic a Ethic - tak vznikla Cosm´etika - aby bylo zřejmé, že zákazníci mají před sebou kosmetický výrobek, který splňuje etické standardy - netestování kosmetiky na zvířatech, ekologicky šetrnou výrobu a podporu bio produkce. Značka na první pohled zaujme papírovými obaly, vyrobenými z obnovitelných zdrojů, snadno recyklovatelnými a šetrnými k životnímu prostředí. Sortiment zahrnuje pálené a kompaktní pudry, sypké pudry, kompaktní tvářenky, matné i perleťové kompaktní stíny, sypké stíny, lesky na rty, řasenky, korektory a štětce s umělým vlasem. Výrobek nese italský certifikát přírodní kosmetiky - ICEA. Ten zaručuje netestování na zvířatech, použití surovin v bio kvalitě v maximální možné míře, ekologicky šetrnou výrobu a snadno recyklovatelné obaly, zákaz použití surovin nebezpečných pro lidské zdraví a prokazatelných alergenů, zákaz použití GMO, ionizačního záření, PEG, PPG, ethoxylátů, agresivních detergentů, surovin z mrtvých zvířat, silikonů, akrylátů, syntetických barviv a konzervantů.

kontakt na výrobce:
COSM´ETIKA srl
Via Sant Ambrogio, 36
20015 Parabiago (Mi)
Italy

webové strány značky:
www.cosm-etika.eu

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Barva: hnědá

Výrobce: Michaela Kochanová, Podkrušnohorská 2052 , 43601, Litvínov, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?