Lavera Rtěnka 02 broskvová, Trend Sensitive 4,5 g

Lavera Rtěnka 02 broskvová, Trend Sensitive 4,5 g

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Přírodní rtěnka ve šťavnatém broskvovém odstínu s hřejivými jantarovými tóny dokonale zvýrazní přirozenou krásu vašich rtů a dodá vám pěstěný a bezchybný vzhled. Zároveň díky pečujícím máslům a olejům hydratuje rty.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Lavera Rtěnka 02 broskvová vás okouzlí svými hřejivými tóny, které jsou ideální pro teplejší a neutrální podtón pleti. Je skvělou volbou pro přirozené každodenní líčení a díky intenzivní barevné pigmentaci a kompaktnímu balení je perfektním a spolehlivým společníkem do vaší kosmetické taštičky. Šťavnatý broskvový odstín je doplněn nazlátlými jantarovými tóny pro dokonale upravený a elegantní vzhled.

Lavera je německá značka přírodní kosmetiky nabízející kvalitní produkty za příznivé ceny, díky cemuž přibližuje své výrobky široké veřejnosti a je velice oblíbená. Rtěnky této značky obsahují vyváženou směs přírodních másel a rostlinných olejů, které jsou skvělými nosiči pigmentu a zároveň dlouhodobě dodávají rtům potřebnou hydrataci a výživu. Zároveň je chrání proti nepříznivým vnějším podmínkám, jako je chladné počasí či nadměrné vysušování celkově.

Široké spektrum módních i klasických odstínů tak skýtá nepřeberné množství možností nalíčení, ať už toužíte po nahých rtech, sladkém růžovém looku či tajemném vzhledu femme fatale. Rtěnky se velice snadno aplikují, jejich konzistence je příjemně krémová a na rty se nanáší rovnoměrně. To vše v elegantním černém klasickém balení, které se vejde do každé kabelky či kosmetické taštičky.   

Použití: Nanášejte rtěnku na rty přímo z balení či pro přesnější aplikaci použijte štěteček na rty. Před nanesením rtěnky je vhodné použít konturovací tužku.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Barva: broskvová

Produktové řady: Lavera Trend Sensitiv

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu3

Na vlastní kůži: Přírodní dekorativní kosmetika

Oči a rty v nové sezóně

Přírodní barvy na rtech

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Lavera Trend Sensitiv

Nenašli jste to pravé? Co tohle?