Nobilis Tilia Růže damašská OTTO 1 ml

Nobilis Tilia Růže damašská OTTO 1 ml

Nobilis Tilia Růže damašská OTTO 1 ml

(1 hodn.)
Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Luxusní éterický olej z damašské růže má velice silný vliv na zdraví ženského organismu. Pomáhá při menstruačních či přechodových obtížích a zpomaluje stárnutí pleti.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu15
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Nobils Tilia Růže damašská OTTO je éterický olej významný pro ženy v každém věku. Z esenciálních olejů je tím nejluxusnějším a má nejvýraznější ženskou polaritu. Pomáhá při řadě obtíží trápících právě ženy, jako je nepravidelná či nadměrně bolestivá menstruace nebo potíže s klimakteriem.

Damašská růže je velmi ceněnou květinou s harmonizujícími účinky, které se netýkají jen žen. Pomáhá stabilizovat hormony, a tím působí na psychické i fyzické aspekty lidského organismu. Pomáhá ustálit náladu a emoce a působí podpůrně ve stresových situacích.

Éterický olej z růže je často využíván jako přírodní antidepresivum a má také protizánětlivé účinky. Je vhodný pro všechny typy pleti a podporuje přirozenou regenerační schopnost pokožky. Má omlazující efekt a pomáhá předcházet vzniku vrásek.

Exkluzivní esence

Éterický olej z damašské růže je jedním z nejluxusnějších olejů aromaterapie. Získává se z obrovského množství okvětních plátků růže a je vysoce ceněný. Mezi ostatními éterickými oleji má významnou ženskou polaritu a pomáhá významně balancovat hormonální nerovnováhu. Vůně damašské růže působí velice smyslně a omámí všechny vaše smysly.

Olej (nejen) pro ženy

Éterický olej z růže působí na psychickou i fyzickou stránku ženského organismu. Působí podpůrně při problémech s menstruačním cyklem a pomáhá jej harmonizovat. Zároveň ulevuje při bolestivé menstruaci a pomáhá při křečích. Je vhodný rovněž v období klimakteria, kdy pomáhá zvládnout všechny nepříjemné projevy a udržuje vaše tělo i mysl v dobré kondici. 

Harmonizace nálady

Esenciální olej z růže dokáže silně ovlivnit psychiku a má příznivé účinky na vaši náladu. Přináší pozitivní myšlenky, pomáhá při nadměrném duševním či fyzickém vypětí a zmírňuje dopady stresu. Je výtečnou podporou při úzkostech, nervozitě či trémě a pomáhá zapomenout na starosti všedního dne. Zklidňuje rozbouřenou mysl a přináší emoční rovnováhu. 

Tajemství aromaterapie

Čisté éterické oleje Nobilis Tilia mají komplexní účinky, a to jak na vaše tělo, tak mysl. Díky aromaterapii můžete ovlivnit celou řadu pochodů ve vašem těle a uplatní se i jako esence první pomoci. Esenciální oleje Nobilis Tilia se vyznačují vysokou kvalitou a jejich použití je opravdu široké. Můžete si je vychutnat jak v aromalampě či k inhalaci, tak jako součást kosmetiky pro posílení jejích účinků.

 

Použití: Tento esenciální olej je určený pro parfemaci domácí kosmetiky, výrobu domácích parfémů a do masážních směsí.

Upozornění: Éterický olej neaplikujte na pokožku nezředěný. Nevhodné pro děti do neukončeného 6. měsíce.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Ostatní kategorie: Aromaterapie pro děti

Aromaterapeutické účinky: nespavost a nervozita, posílení srdeční činnosti, stres a úzkost, suchá pleť, zralá pleť

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu15

Aromaterapie pro těhotné

Aromaterapie: lexikon vůní pro fyzickou i duševní pohodu

Esenciální olej růže (keltská, damašská, stolistá)

Esenciální oleje na zmírnění viditelnosti jizev

Esenciální oleje v péči o pleť

Éterické oleje při nachlazení

Harmonizace aromaterapií: Čtvrtá čakra (srdeční)

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Jak zklidnit spálenou pokožku aneb Aromaterapie po opalování

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Minimalistický základ přírodní péče o pleť

Namíchejte si krém na suchou pleť

Nobilis Tilia: Jak to voní v Krásné Lípě

Prostředky pro duševní pohodu budoucí rodičky

Příprava na přirozený porod

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Související dotazy z poradny

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?