Khadí Růžová voda 210 ml

Khadí Růžová voda 210 ml

Značka: Khadí
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Zejména suchá pleť potřebuje dostatek hydratace a péče. Velmi osvěžující, vyživující a hydratační účinky Vám zajistí růžová pleťová voda Khadi. Je absolutně přírodního složení a Vaše pleť bude po její aplikaci sametově hladká na dotek. Růžová voda Khadi je vhodná pro všechny typy pleti. Působí do hloubky pleti a odstraňuje z ní nečistoty a maz. Dovoluje tak pokožce znovu dýchat a získat zpět svoji

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Zejména suchá pleť potřebuje dostatek hydratace a péče. Velmi osvěžující, vyživující a hydratační účinky Vám zajistí růžová pleťová voda Khadi. Je absolutně přírodního složení a Vaše pleť bude po její aplikaci sametově hladká na dotek. Růžová voda Khadi je vhodná pro všechny typy pleti. Působí do hloubky pleti a odstraňuje z ní nečistoty a maz. Dovoluje tak pokožce znovu dýchat a získat zpět svoji svěžest. Tím jí napomáhá vypadat mladší a předcházet příznakům stárnutí. Vaše pokožka bude pevnější a znatelně hebší na dotek. Růžová voda Khadi zároveň reguluje pH pleti. Aby bylo možné z růžových okvětních lístků získat řadu hodnotných, ve vodě rozpustných složek, jsou ručně sbírané květy zpracovány speciálními destilačními procesy. Tak vzniká přírodní, aromatická růžová voda. Tajemstvím přípravy je bez alkoholu a konzervačních látek, je to prastarý indický postup. Použití růžové vody Khadi je speciální druh zážitku. Éterické oleje z růže Vás obklopí svoji nádhernou přírodní vůní a naplní Vás novou vitalitou. Dopřejte si prostřednictvím růžové vody Khadi něco speciálního pro každý den.

certifikáty:
vhodné pro: suchou pleť
konzistence: tekutá
barva: čirá
balení: plastový obal

použití: Naneste na pleť a nechte působit. Neoplachujte. Tip pro použití, aplikujte růžovou vodu Khadi v rozprašovači. Naplňte růžovou vodu do rozprašovače a uložte do ledničky. Rozprašte růžovou vodu na obličej a na tělo po opalování nebo po použití solária a zažijete zcela přírodní oživující a zklidňující svěžest. Podráždění kůže se viditelně uklidní. Růžová voda Khadi působí velmi příjemně a osvěživě také po použití sauny, po horké koupeli nebo po aplikaci pleťové masky.
složení: destilovaná voda, damašková růže (růžové květy)

země původu značky: Indie
charakteristika značky: Značka Khadí je vysoce kvalitní přírodní kosmetika. Jejími pilíři jsou čistě přírodní složení, moderní znalosti a kritéria z oboru přírodní kosmetiky, účinné receptury indické ajurvédy a etická pravidla a principy Khadi. Kosmetika Khadi [vyslovuje se kádý] je založena na přírodních ingrediencích - na bylinách, rostlinných olejích, ovoci, květinách a minerálech. Pečuje svým originálním a účinným způsobem o vlasy, pleť a tělo. Většina výrobků je certifikována BDIH - kontrolovaná přírodní kosmetika. Sortiment výrobků je neustále rozšiřován, cílem společnosti je získání certifikátu BDIH pro všechny výrobky. Pleťové a vlasové oleje, pleťové masky, rostlinné barvy na vlasy a další výrobky jsou absolutně přírodní, bez jakýchkoliv chemických látek a konzervantů. Výrobky nejsou testovány na zvířatech. Byliny jsou sbírány tou nejtradičnější možnou cestou, lokálními obyvateli v přírodě, v souladu s politikou Khadi pro zaměstnanost venkovských obyvatel, aniž by docházelo k poškozování přírody. Výrobky značky Khadi ® jsou vyráběny v Indii podle pravidel Khadi, zároveň však podle striktních pravidel definovaných pro přírodní kosmetiku. Tím jsou zajištěny etické pracovní podmínky výrobcům v Indii a zároveň je zajištěno, že výrobky odpovídají vysokými evropským standardům kvality, kladeným na přírodní kosmetiku. Jsou tomu již tisíce let, kdy byly v oblasti Indie sestaveny receptury využívající stovek nejrůznějších bylin v kombinaci s účinnými oleji, které léčí a omlazují. Ajurvéda - věda o dlouhověkosti - představuje komplexní systém, který pečuje o celek těla, mysli a duše, o zdraví, krásu a pohodu. Složení přírodní kosmetiky Khadi je založeno právě na účinných ajurvédských recepturách a přináší to nejlepší z ajurvédy pro krásu a zdraví Vašich vlasů a pleti.

kontakt na výrobce:
Khadi Naturprodukte
Zur Weser 5
31737 Reintein
Deutschland

webové strány značky:
www.khadi-cz.cz


Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Typ pleti: anti age, citlivá pleť, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Khadi Naturprodukte, Zur Weser 5 , 31737, Reintein, Německo

Z blogu1

Květové vody na všechno: Tonizují, hojí, dezinfikují

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?