Tautropfen Růžovo-mandlový olej, Orient 100 ml

Tautropfen Růžovo-mandlový olej, Orient 100 ml

Značka: Tautropfen
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

země původu značky: Německocharakteristika značky: Člověk je součástí přírody a nese proto odpovědnost za své chování. Z tohoto přesvědčení vyplývají požadavky, které má Tautropfen na kvalitu svých výrobků. Jsme rádi, že Vám můžeme nabídnout Tautropfen jako autentickou přírodní kosmetiku, jejíž všechny složky nejen splňují, ale dalece převyšují požadavky přísných evropských norem pro přírodní kosm

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
země původu značky: Německo
charakteristika značky: Člověk je součástí přírody a nese proto odpovědnost za své chování. Z tohoto přesvědčení vyplývají požadavky, které má Tautropfen na kvalitu svých výrobků. Jsme rádi, že Vám můžeme nabídnout Tautropfen jako autentickou přírodní kosmetiku, jejíž všechny složky nejen splňují, ale dalece převyšují požadavky přísných evropských norem pro přírodní kosmetiku. Jedinečnost autentické přírodní kosmetiky Tautropfen spočívá ve využívání výhradně rostlin, bylinek a olejů z biodynamického zemědělství (Demeter), z kontrolovaného ekologického zemědělství a případně z certifikovaného divokého sběru. K dosažení svěžesti emulzí, pleťových vod a dalších přípravků společnost používá čistou vodu z vlastní hlubinné studny. Samozřejmě se vyhýbá nejen chemickým konzervačním látkám, ale i veškerým surovinám pocházejícím z mrtvých zvířat. Ochrana životního prostředí a rozmanitosti přírody je pro ně naléhavým úkolem. Proto se Tautropfen zapojuje do programů ochrany životního prostředí a do sociálně ekologických projektů po celém světě.

kontakt na výrobce:
Tautropfen Naturkosmetik GmbH
Rosenweg 1
75365 Calw
Germany
www.tautropfen.de

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Produktové řady: Tautropfen Orient

Typ pleti: anti age, citlivá pleť, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Tautropfen Naturkosmetik GmbH, Rosenweg 1 , 75365, Calw , Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?