Lily Lolo Mineral Cosmetics Sada lesků na rty Cue the Nudes 3 ks

Lily Lolo Mineral Cosmetics Sada lesků na rty Cue the Nudes 3 ks

Zboží je trvale vyřazeno.

Neodolatelné lesky na rty s čokoládovou příchutí obsahují jojobový olej a vitamín E, které vyživí a ochrání vaše rty. Nelepivá textura rty zanechává hladké a propůjčuje jim vysoký lesk. Jemné čokoládové aroma potěší Vaše smysly. Aplikace je jednoduchá díky tyčinkovému aplikátoru. Lesky jsou vhodné pro vegetariány a mají 100% přírodní složení. vhodné pro: líčení konzistence: tekutá balení: plasto

Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Neodolatelné lesky na rty s čokoládovou příchutí obsahují jojobový olej a vitamín E, které vyživí a ochrání vaše rty. Nelepivá textura rty zanechává hladké a propůjčuje jim vysoký lesk. Jemné čokoládové aroma potěší Vaše smysly. Aplikace je jednoduchá díky tyčinkovému aplikátoru. Lesky jsou vhodné pro vegetariány a mají 100% přírodní složení.

vhodné pro: líčení
konzistence: tekutá
balení: plastový obal, papírový přebal

použití: Aplikujte na rty pomocí tyčinkového aplikátoru v několika tenkých vrstvách až do dosažení požadované barevné intenzity.

 

Minerální dekorativní kosmetika Lily Lolo je uznávanou značkou s mnoha oceněními. Stala se doslova kultovní záležitostí, a to především díky svému čistě přírodnímu složení, které nijak nedráždí pleť a má antibakteriální účinky.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Barva: broskvová, neutrální, růžová

Výrobce: UNIT 3/4 Priory Tec Park , Saxon Way , HU13 9PB , Hessle East Yorkshire , Velká Británie

Z blogu3

28 důvodů, proč si koupit přírodní dekorativku

Minerální dekorativka Lily Lolo: Dokonalý make-up i pro tu nejcitlivější pleť

Přírodní barvy na rtech

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?