Color Erbe Sada na barvení vlasů 3 ks

Color Erbe Sada na barvení vlasů 3 ks

Color Erbe Sada na barvení vlasů 3 ks

Značka: Color Erbe
Certifikáty: FSC
Certifikát FSC
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Praktická sada obsahuje vše, co potřebujete pro dokonalé obarvení vašich vlasů. Set štětce, keramické misky a pláštěnky usnadňuje použití všech typů barev Color Erbe.

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Color Erbe Sada na barvení vlasů vám usnadní barvení vlasů tak, abyste dosáhli vždy dokonalého výsledku. Tento praktický set tří výrobků obsahuje štětec, jenž díky široké hlavě nanese barvu na vlasy opravdu rovnorměrně a pokryje je jednolitou vrtsvou barvy. Aplikace barev na vlasy Color Erbe je tak nejen snadnější, ale zároveň i rychlejší.

Pro přípravu barvící směsi Color Erbe je přibalena praktická miska z keramického materiálu, jenž nijak nereaguje s barvícími složkami a neuvolňuje žádné potenciálně škodlivé látky. Pláštěnka, jenž je také součástí této sady, chrání váš oděv a okolí před znečištěním. Sada je vhodná i pro velmi časté použití a vyznačuje se dlouhou životností.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Natur Erbe , Zona Industriale Amasona , 03018, Paliano, Itálie

Z blogu1

Henna aneb barvení bez chemie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?