Nobilis Tilia Šalvějový gel 50 ml

Nobilis Tilia Šalvějový gel 50 ml

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Šalvějový gel pečuje o potřeby mastné a problematické pokožky. Harmonizuje činnost mazových žláz, pleť pročišťuje a podporuje její zdravý pěstěný vzhled.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Šalvějový gel Nobilis Tilia pečuje o potřeby mastné a problematické pokožky, harmonizuje činnost mazových žláz, pleť pročišťuje a podporuje její zdravý pěstěný vzhled. Kombinace rostlinných látek pleť hojí a napomáhá jejím přirozeným regeneračním procesům, eliminuje nadměrné maštění i výskyt nedokonalostí.

Pečující gel harmonizuje funkce mastné a smíšené pokožky, zjemňuje ji a chrání před výskytem pupínků a dalších nedokonalostí. Mandlový olej v kombinaci s bambuckým máslem dodává pleti potřebné živiny a vitaminy, pleť zjemňuje, zvláčňuje a uzamyká v ní potřebnou hydrataci.

Esenciální oleje ze šalvěje působí přirozeně antibakteriálně a antisepticky, hojí akné i drobné záněty a současně mírní nadměrné maštění pokožky. Pravidelné použití gelu dodává nejenom mladé mastící se pleti sjednocený matnější vzhled a současně podporuje vyrovnaný barevný tón pokožky.

Harmonizujte svou pleť

Jemný šalvějový gel Nobilis Tilia je ideální pro potřeby mastné a smíšené pokožky. Pomáhá harmonizovat produkci kožního mazu, a tím pokožku zanechává dlouhodobě matnou a zdravě svěží. Díky velice lehké gelové konzistenci pleť nezatěžuje, nezpůsobuje ucpávání pórů a nechává pokožku dýchat. Naopak působí proti vzniku nedokonalostí a chrání proti pupínkům. 

Péče proti nedokonalostem

Šalvějový gel tak nejen minimalizuje nadměrné maštění pleti, ale zároveň pokožce poskytuje šetrnou péči a hydrataci. Jemný mandlový olej nezatěžuje ani mastnou či smíšenou pokožku a pomáhá podporovat hydrataci pleti. Zároveň zklidňuje jakékoliv podráždění či zarudnutí pokožky a také podporuje její regenerační schopnost a urychluje hojení již vzniklých nedokonalostí.

Svěží a pěstěná pleť

Bambucké máslo pak pleť zvláčňuje a činí ji hedvábně jemnou, zároveň pokožku zásobuje nenasycenými mastnými kyselinami a dlouhodobě ji posiluje a chrání. Esenciální olej ze šalvěje pak má harmonizační účinky na mazové žlázy, čímž pomáhá optimalizovat produkci kožního mazu. Zároveň je také přirozeně antibakteriální, takže chrání proti ucpávání pórů a vzniku pupínků a pomáhá urychlit vstřebávání nedokonalostí již vzniklých. 

Použití: Aplikujte ráno a/nebo večer na pokožku obličeje a lehce rozetřete.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Typ pleti: mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Je libo babské ucho? Nebo snad raději šalvěj?

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?