SANTE Šampon lemongrass a kiwi, Natural Basics 600 ml

SANTE Šampon lemongrass a kiwi, Natural Basics 600 ml

Značka: SANTE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Jemný vlasový šampon s mycími látkami přírodního původu a svěží citrusovou vůní. Moringový extrakt dává vlasům lesk, bambusový extrakt má posilující účinky. Šampon je vhodný pro každodenní použití pro celou rodinu.certifikáty: BDIH, ECOCERTvhodné pro: všechny typy vlasůkonzistence: gelovábarva: světle žlutábalení: plastový obalproduktová řada: NATURAL BASICS* základní a ničím nekomplikovaná řada k

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Jemný vlasový šampon s mycími látkami přírodního původu a svěží citrusovou vůní. Moringový extrakt dává vlasům lesk, bambusový extrakt má posilující účinky. Šampon je vhodný pro každodenní použití pro celou rodinu.

certifikáty: BDIH, ECOCERT
vhodné pro: všechny typy vlasů
konzistence: gelová
barva: světle žlutá
balení: plastový obal

produktová řada: NATURAL BASICS
* základní a ničím nekomplikovaná řada kosmetiky
* založena na olivovém oleji a příjemné osvěžující vůni
* zahrnuje péči o pleť, tělo i vlasy

použití: Vetřete do vlhkých vlasů, napěňte a opláchněte vlažnou vodou.
INCI: Aqua (Water), Alcohol*, Coco Glucoside, Glycerin, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Oleate, Xanthan Gum, Podium PCA, Bambusa Vulgaris Extract, Actinidia Chinensis (Kiwi) Seed Oil, Moringa Pterygosperma Seed Extract, Phytic Acid, Citric Acid, Parfum (Essential Oils) Limonene, Linalool, Geraniol, Citral
*BIO


země původu značky: Kosmetika Santé je vyráběna německou firmou Logona-Kosmetik. Zastupuje vlnu moderní přírodní a velmi dobře snášené kosmetiky určené i pro velmi citlivou a k alergiím náchylnou pokožku. Při výrobě používá pouze přírodní suroviny - rostlinné oleje, tuky, vosky, rostlinné výtažky a květní vody, éterické oleje a aromata z kontrolovaného biologického zemědělství a sběru ve vybraných lokalitách. Zásadně naopak nepoužívá žádné látky se známým alergickým potenciálem ani syntetické konzervační látky. Všechny produkty jsou pravidelně zkoušeny dobrovolníky a jsou nositely certifikátů BDIH a ECOCERT. Santé respektuje potřeby životního prostředí a angažuje se v hnutí pro ochranu zvířat.

kontakt na výrobce:
SANTE Naturkosmetik GmbH
Zur Kräuterwiese
31020 Salzhemmendorf
Germany
www.sante.de

Německá značka SANTE vyrábí kvalitní přírodní kosmetiku čistě z přírodních zdrojů. U produktů můžeme najít certifikace jako BDIH a Natrue a spousta je vhodná také pro vegany.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Typy vlasů: jemné vlasy

Výrobce: SANTÉ Naturkosmetik GmbH, Zur Kräuterwiese , 31020 , Salzhemmendorf, Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?