Ecover Šampon na vlasy 500 ml

Ecover Šampon na vlasy 500 ml

Značka: Ecover
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Šampon s jemnou rostlinnou vůní a obsahem aloe vera. Je vhodný pro každodenní použití, pH je 5–6. certifikáty: vhodné pro: pro normální vlasykonzistence: tekutábarva: čirábalení: plastový obalpoužití: Aplikujte na namočené vlasy, vmasírujte a pak opláchněte. Skladujte mimo dosah dětí.složení: Aqua, Sodium Lauryl Sulphate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Lauryl Polyglucose, Sodium Lauroyl Oat Aminoacids

Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Šampon s jemnou rostlinnou vůní a obsahem aloe vera. Je vhodný pro každodenní použití, pH je 5–6.

certifikáty:
vhodné pro: pro normální vlasy
konzistence: tekutá
barva: čirá
balení: plastový obal

použití: Aplikujte na namočené vlasy, vmasírujte a pak opláchněte. Skladujte mimo dosah dětí.
složení: Aqua, Sodium Lauryl Sulphate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Lauryl Polyglucose, Sodium Lauroyl Oat Aminoacids, Glyceryl Oleate, Coco-Glucosoide, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Hydrolyzed Wheat Protein, Lauryl Glucoside, Stearyl Citrate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyl trimonium Chloride, Citric Acid, Parfum, Citronellol

země původu značky: Belgie
charakteristika značky: Firma Ecover, založená roku 1978 v Belgii, je dnes světovým pojmem. Přírodní výrobky Ecover jsou výjimečné svými protialergickými vlastnostmi, snadnou biologickou rozložitelností a velmi nízkou toxicitou vůči životnímu prostředí. Ekologické čisticí, mycí a prací prostředky Ecover jsou vyrobené na rostlinné a minerální bázi, jsou vhodné pro citlivou pokožku, neobsahují složky pocházející z ropy a mají minimální vliv na vodní život. Ecover figuruje vzhledem ke svému přínosu k ochraně životního prostředí na čestné listině 500 vybraných firem OSN. Žádné výrobky značky Ecover nejsou testované na zvířatech.

kontakt na výrobce:
Ecover Belgium
Steenovenstraat 1A
2390 Malle
Belgium
www.ecover.com

Belgická značka Ecover vyrábí produkty ekologické drogerie. Jako první na světě představili bezfosfátové prací prostředky. Ve svých produktech využívají látky nezatěžující životní prostředí, které jsou vhodné i pro citlivou pokožku. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Typy vlasů: citlivá pokožka hlavy, mastné vlasy, normální vlasy, suché vlasy

Výrobce: Ecover Belgium, Steenovenstraat 1A , 2390, Malle, Belgie

Z blogu2

Jarní úklid s přírodou

Předsevzetí v rámci přírodní kosmetiky

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?