Natura Siberica Šampon pro silně poškozené a barvené vlasy 400 ml

Natura Siberica Šampon pro silně poškozené a barvené vlasy 400 ml

Natura Siberica Šampon pro silně poškozené a barvené vlasy 400 ml

(1 hodn.)
Značka: Natura Siberica
Certifikáty: BDIH, Cosmos
Certifikát BDIHCertifikát Cosmos
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Šampon pro silně poškozené a barvené vlasy jemně myje pokožku hlavy i samotné vlasy. Jemná mycí báze založená na tenzidech z kokosového oleje nezpůsobuje podráždění a přesoušení.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Šampon pro silně poškozené a barvené vlasy od Natura Siberica jemně myje pokožku hlavy i samotné vlasy. Jemná mycí báze založená na tenzidech z kokosového oleje nezpůsobuje podráždění a nežádoucí přesoušení. Bylinné výtažky a kvalitní rostlinné oleje poskytují vlasům i pokožce hlavy potřebnou péči.

Olej z šípků poskytne bohatou výživu vlasům i vlasové pokožce. Je bohatý na nenasycené mastné kyseliny, jež jsou nezbytné pro správnou funkci pokožky hlavy. Na ozdravené pokožce pak rychleji rostou kvalitní a pevné vlasy. Šípkový olej je navíc významným zdrojem antioxidačního vitaminu C, který má báječné regenerační účinky.

Olej z borovicových semínek spolu s extraktem z kapradin a hydrolátu z lesní šalvěje působí vzájemně synergicky a podporují výživné a regenerační účinky šípkového oleje. Pokožku hlavy navíc báječně osvěží, zabrání jejímu nadměrnému maštění, a prodlouží tak čas mezi jednotlivým mytím vlasů. Šampon vlasům dodá přirozený, nadýchaný objem od kořínků a zároveň regeneruje jejich poškozenou strukturu.

Vraťte vlasům život

Regenerační šampon Natura Siberica je vhodný pro velmi namáhané a poškozené vlasy, kterým pomůže vrátit lesk a život. Jemný a šetrný šampon s krémovou konzistencí a přírodními výtažky vytváří bohatou pěnu, která umyje vlasy a pokožku hlavy bez nadměrného vysušení či podráždění. Dokonale odstraní veškeré nečistoty, ale zároveň o vlasy pečuje a chrání je proti poškození, lámání a třepení konečků. 

Regenerace a lesk

Vlasy náchylné k vysušení či poškození potřebují skutečně šetrnou očistu, která je ještě více nevysuší. Právě tento šampon je speciálně určen pro namáhané vlasy, a to ať už je trápíte nadměrným barvením či tepelným stylingem. Šampon myje vlasy tak, aby nepřipravil vlasovou pokožku o její přirozenou ochrannou bariéru, a zároveň nevysušil samotné vlasové vlákno. Naopak dodává vlasům jemnou péči, aniž by je zatěžoval a pomáhá vlasy dlouhodobě posílit.

Oleje a proteiny pro vaše vlasy

V tomto šamponu tak najdete přírodní oleje, které pomáhají regenerovat vlasové vlákno a vrátit mu přirozený lesk. Šípkový olej má intenzivní obnovovací schopnosti a navrací vlasům lesk a elasticitu, zatímco olej z borovicových semínek podporuje růst vlasů. Extrakt z kapradin a hydrolát ze šalvěje tonizují pokožku hlavy a vitamin C obsažený ve výtažku z šípků stimuluje růst zdravých a pevných vlasů odolných vůči poškození.

Použití: Naneste šampon masážními pohyby na vlhké vlasy, vytvořte pěnu a opláchněte vodou.

Vážení obchodní partneři,

Náš svět, práce a stabilita se minulý čtvrtek úplně obrátily naruby. Všichni máme obavy a někdy i strach z toho, co bude dál, protože se jedná o situaci vyšší moci, kterou jsme nikdy předtím nezažili.

Rádi bychom Vás informovali o původu a výrobě produktů, které naše společnost Antim Plus distribuuje. Natura Siberica, Organic Shop, SkinSuperGood, Organic People atd jsou vyráběné společností Eurobio Lab OÜ, která je evropská společnost a působí v estonském Tallinnu již více než 8 let, má 330 zaměstnanců a dodává certifikovanou kosmetickou produkci do přibližně 70 zemí světa.

Veškerá práva na značky vyráběné v Eurobio Lab OÜ patří estonské společnosti Good Design OÜ se sídlem v estonském Tallinnu.

Eurobio Lab OÜ vyrábí evropské kosmetické značky, jako je Organic Shop a Organic People, s využitím nejnovějších znalostí evropských kosmetických technologií spolu s pečlivým a udržitelným přístupem k ekologické a certifikované výrobě.

Zdůrazňujeme, že veškeré naše zboží má estonské EAN kódy, které začínají na 474.

Všichni sledujeme situaci a modlíme se za ty, kteří nyní trpí. Upřímně doufáme, že brzy vyjde slunce a život se vrátí do normálu.

S přátelským pozdravem,

Antim Plus s.r.o.

Natura Siberica nabízí přírodní kosmetiku založenou na síle sibiřských bylin. Je členem společnosti Cosmos pro bio a přírodní kosmetiku a některé produkty nesou certifikaci ICEA.

Typy vlasů: barvené vlasy, poškozené vlasy

Výrobce: Natura Siberica, Eurobio Lab OÜ, Leiva 3 , Tallinn, Estonsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?