Lavera Šampon regenerační, Basis Sensitive 250 ml

Lavera Šampon regenerační, Basis Sensitive 250 ml

Značka: Lavera
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Je vhodný pro suché a poškozené vlasy, posiluje vlasy a dodává jim lesk, má příjemnou delikátní vůni. Dopřejte suchým a poškozeným vlasům obnovující koupel s BIO aloe vera a BIO lipovými květy. Obsažený vitamín B5 (panthenol) chrání a zpevňuje vlasovou strukturu a zabraňuje třepení konečků. BIO aloe vera přináší vlasům i pokožce potřebnou hydrataci. Vaše vlasy budou vypadat zdravé a plné vitality.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Je vhodný pro suché a poškozené vlasy, posiluje vlasy a dodává jim lesk, má příjemnou delikátní vůni. Dopřejte suchým a poškozeným vlasům obnovující koupel s BIO aloe vera a BIO lipovými květy. Obsažený vitamín B5 (panthenol) chrání a zpevňuje vlasovou strukturu a zabraňuje třepení konečků. BIO aloe vera přináší vlasům i pokožce potřebnou hydrataci. Vaše vlasy budou vypadat zdravé a plné vitality. BIO aloe vera: přirozeně hydratuje, chladí a zjemňuje. BIO lipové květy: zjemňují a pomáhají vyrovnat pH pokožky.

certifikáty: VEGAN
vhodné pro: suché vlasy
konzistence: tekutá
barva: bílá
balení: plastový obal

použití: Jemně vmasírujte do vlhkých vlasů, krátkou chvíli nechte působit, poté opláchněte čistou, teplou vodou.
produktová řada: BASIS SENSITIVE
* kompletní série s produkty pro každý den a každý typ pleti
* řada nabízí pravou přírodní kosmetiku pro všechny a za dostupnou cenu
* produkty jsou výborně snášenlivé a doprovází velké i malé svou příjemně lehkou vůní po celý den
* neutrální pH hodnota (5,5) pro přirozenou ochranu kůže

INCI: Water (Aqua), Sodium Coco-Sulfate, Glycerin, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Lauroyl Sarcosine, Coco Glucoside, Glycol Distearate, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Tilia Cordata Flower Extract*, Hydrolyzed Wheat Protein, Panthenyl Ethyl Ether, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Panthenol, Prunus Armeniaca (Apricot) Fruit Extract*, Citrus Aurantifolia (Lime) Fruit Extract*, Alcohol*, Fragrance (Parfum)**, Limonene**, Geraniol**, Linalool**, Citronellol**
*suroviny z kontrolovaného ekologického zemědělství
**přírodní esenciální oleje


země původu značky: Německo
charakteristika značky: Lavera znamená latinsky "pravdivost, opravdovost" a její dosavadní historie od roku 1975 je spjata s Thomasem Haasem, zakladatelem přírodní kosmetiky Lavera. Firma Laverana GmbH začínala jako malý rodinný podnik na jednom statku poblíž Hannoveru a v průběhu doby se změnila ve firmu se stovkou zaměstnanců, která dnes vyrábí kontrolovanou přírodní kosmetiku ve vlastních prostorách v krásné oblasti Deistergebirge. Od samého počátku se firma vyhýbá syntetickým složkám a používá pouze rostlinné suroviny. Středem pozornosti byla vždy stoprocentně šetrná péče o pleť a zachování přírodních zdrojů a ekosystémů. V dnešním věku alergií se na první místo dostala absolutní snášenlivost pokožky. Dnes zahrnuje sortiment lavery jedenáct výrobkových řad, které pokrývají rozmanité oblasti péče o tělo (péči o tvář, tělo, vlasy, zuby a ochranu proti slunci, rovněž i dekorativní kosmetiku).

kontakt na výrobce:
Laverana GmbH & Co. KG
Am Weingarten 4
D-30974 Wennigsen
Germany

webové strány značky:
www.lavera-kosmetika.cz

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Produktové řady: Lavera Basis Sensitiv

Typy vlasů: poškozené vlasy, suché vlasy

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Lavera Basis Sensitiv

Nenašli jste to pravé? Co tohle?