Urtekram Šampon tea tree 250 ml

Urtekram Šampon tea tree 250 ml

Urtekram Šampon tea tree 250 ml

(6 hodn.)
229
212
Skladem > 10 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Karlín > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 3 ks

Tea tree šampon pečuje o podrážděnou svědivou pokožku hlavy, zklidňuje ji a podporuje zdravý růst vlasů. Díky antibakteriálním výtažkům je vhodný pro pravidelnou péči o jemnou zánětlivou pokožku.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení6
Položit dotaz
Popis produktu

Šampon Tea tree Urtekram pečuje o podrážděnou svědivou pokožku hlavy, zklidňuje ji, harmonizuje a zároveň podporuje zdravý růst vlasů. Díky antibakteriálním výtažkům je šampon mimořádně vhodný pro pravidelnou péči o jemnou zánětlivou pokožku náchylnou k častému svědění a pnutí.

Šampon poskytuje svědivé zánětlivé pokožce perfektní výživu i péči díky obsahu extraktů z aloe vera. To má nejenom skvělé harmonizující účinky, mírní podráždění a zklidňuje záněty a současně dodává vlasové pokožce i kořínku potřebné živiny, minerály i hydrataci. Společně s esenciálními oleji z tea tree a levandule vlasovou pokožku aktivně regeneruje, hojí drobné záněty, lupy i dermatitidu a chrání pokožku před opětovným výskytem obtíží. 

Společnost Urtekram byla založena v Dánsku a řadí se mezi hlavní výrobce přírodní kosmetiky ve Skandinávii. Nabízí čistě přírodní pečující kosmetiku bez obsahu parabenů, syntetických parfemačních látek a derivátů ropy. Kosmetika Urtekram má certifikát Ecocert, Leaping Bunny a Vegan - kvalitou jednotlivých produktů si můžete být jistí.

Použití: Malé množství šamponu naneste do vlhkých vlasů a lehkou masáží napěňte. Poté opláchněte čistou vodou a postup opakujte, při druhém mytí nechte šampon působit 2-3 minuty a až poté opláchněte vodou.

Společnost Urtekram byla založena v Dánsku a řadí se mezi hlavní výrobce přírodní kosmetiky ve Skandinávii. Nabízí čistě přírodní pečující kosmetiku bez obsahu parabenů, syntetických parfemačních látek a derivátů ropy. Kosmetika Urtekram má certifikát Ecocert a kvalitou jednotlivých produktů si můžete být jistí.

Typy vlasů: citlivá pokožka hlavy

Výrobce: Urtekram International A/S, Klostermarken 20 , 9550, Mariager, Dánsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

Krása jménem Urtekram ve své nejčistší podobě

Tea tree: čaj z Austrálie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Spokojenost / Kateřina 17. 8. 2018 20:38

Vlasy krásně umyje, pokožku nedráždí a zabraňuje tvorbě lupů. Příjemně voní. Bod dolů jen za Sodium Coco Sulfate, každopádně pořád obsahuje méně srač#k než normální šampony.

sulfaty / Katka 27. 12. 2015 15:47

Bohuzel obsahuje sulfaty, Sodium Coco Sulfate je ve vysledku v podstate stejny jako Sodium lauryl sulfate (SLS) ci jakekoliv dalsi sodium XX sulfaty.

Spokojenost / Michaela 11. 10. 2021 11:30

Bod dolů za sulfáty. Ale jinak dobře umyje, hlava mě postupně přestává svědit, netvoří se mi dále stroupky jako doposud. Což mi dělá neskutečnou radost. Trochu ale vysušuje, což připisuji sulfátům.

/ Monika 27. 1. 2019 17:13

Vlasy jsou po umytí celkem vysušené.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?