Nobilis Tilia Sérum bazalka 20 ml

Nobilis Tilia Sérum bazalka 20 ml

Nobilis Tilia Sérum bazalka 20 ml

(2 hodn.)
Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK
Certifikát CPK
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Sérum Bazalka působí proti předčasné tvorbě vrásek a zvýšené šupinatosti pokožky. Prokrvuje, hydratuje a zlepšuje vitalitu pleti. V kombinaci se sérem Santal působí proti tukovým cystám a jizvám po akné.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu8
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Sérum bazalka Nobilis Tilia hydratuje a hloubkově vyživuje především suchou zralou pokožku, dodává jí potřebné živiny a navrací jí vitalitu i zdravý pěstěný vzhled. Bazalka zlepšuje prokrvení pokožky a tím pádem podporuje i správné vstřebávání živin. Suchá pleť je tak bohatě hydratována, posílena a získává zpět ztracenou elasticitu.

Bazalkové sérum v sobě kombinuje účinky výtažků nejenom z bazalky, ale také rozmarýnu, tymiánu a eukalyptu. Tyto látky aktivně zlepšují prokrvení pokožky, čímž napomáhají snadnějšímu vstřebávání živin a celkovému zdravějšímu vzhledu pleti. Levandulový olej v kombinaci s olejem z pelargonie působí protizánětlivě, pokožku posiluje, aktivně regeneruje a chrání před opětovným podrážděním i poškozením.

Sérum je mimořádně vhodné pro suchou dehydratovanou pokožku náchylnou k tvorbě suchých šupinek a také vzniku vrásek. Obsažené účinné látky pleť bohatě vyživí, posílí a ochrání ji před ztrátou elasticity. Bazalkové sérum je vhodným třetím až čtvrtým krokem biofáze, ale lze jej pro regeneraci pleti používat i samostatně.

Péče pro náročné

Sérum s bazalkou je vhodným přípravkem pro pleť, která je suchá a namáhaná. Je vhodné rovněž pro pokožku zralou a stárnoucí, která potřebuje extra péči. Bazalkové sérum Nobili Tilia pomáhá pokožku normalizovat, balancuje hladinu hydratace v pokožce a zanechává ji příjemně vláčnou a pružnou. Vyhlazuje strukturu pokožky a uzamyká v ní hydrataci.

Dokonale jemná pokožka

Díky obsahu bazalkového oleje toto sérum pomáhá stimulovat prokrvení pokožky, a tím i urychluje její regeneraci. Spolu s éterickými oleji z pelargonie a tymiánu tak sérum celkově obnovuje a revitalizuje pokožku a pomáhá vyhladit drobné vrásky a linky. Levandulový olej pak pokožku zklidňuje, zmírňuje podráždění a zároveň brání vzniku nedokonalostí.

Unikátní Biofáze

Sérum je můžete použít samostatně nebo jako třetí až čtvrtý krok tzv. biofáze. Biofáze je unikátní systém péče o pokožku Nobilis Tilia skládající se ze správného kombinování jednotlivých sér z cenných přírodních ingrediencí, jež dodávají pleti extra péči a jsou zaměřená na určité problémy pokožky. Pečlivá kombinace rostlinných výtažků pomáhá uchovávat vitalitu pleti a přímo aktivuje enzymy, jež pomohou vrátit pokožku její přirozenou záři a zdravý pěstěný vzhled.

Použití: Pár kapek séra aplikujte večer na čistou odlíčenou pokožku obličeje a lehce rozetřete. Sérum můžete používat samostatně či v kombinaci s ostatními séry Biofáze podle typu a stavu vaší pleti.

Tip: Pokud používáte více sér, udržujte mezi jednotlivými aplikacemi 10 minut pauzu, aby měly účinné látky dostatek času proniknout do pokožky.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Produktové řady: Nobilis Biofáze

Typ pleti: anti age, suchá pleť

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu8

Aromaterapie pro těhotné

Biofáze od Nobilis Tilia

Hladká pleť bez použití peelingu

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Olej nebo sérum?

Sérum - klíč k dokonalé pleti

Zázrak v jediné kapce - přírodní pleťová séra

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Paráda / Heluš 7. 3. 2016 21:33

Používám jako podklad před nanesením regeneračního oleje, je super. Pleť je vypnutá, jemná, netvoří se akné ani šupinky, hodně mě pomohlo. Koupím znovu.

Odporúčam / Romana 10. 10. 2018 20:31

Veľmi mi pomohol pri suchej pokožke so šupinami, vhodný aj pre atopikov. Jemne po nanesení štípe, ale nespôsobuje alergickú reakciu. Nanášam pred make-up rutinou, pleť vypne a vyživí. Používam dlhodobo.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?