Nobilis Tilia Sérum oční bioaktivní, anti-age de luxe 15 ml

Nobilis Tilia Sérum oční bioaktivní, anti-age de luxe 15 ml

Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK
Certifikát CPK
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Bioaktivní sérum ze směsi exkluzivních olejů a přírodních výtažků z rostlin dodává očnímu okolí dlouhotrvající hydrataci a výživu. Díky množství vitaminů a antioxidantů zpomaluje stárnutí pleti.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu7
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Nobilis Tilia Sérum oční bioaktivní anti-age de luxe pečuje o vaše oční okolí díky směsi exkluzivních olejů a rostlinných výtažků, jež vyhlazují jemnou pokožku v okolí očí a dodávají jí dlouhotrvající hydrataci. Toto oční sérum má hedvábně jemnou konzistenci, která se velice snadno roztírá, rychle vstřebává a je vhodná i pod make-up. Praktické balení s pumpičkou zajistí maximálně hygienické používání.

Oční sérum je bohaté na přírodní oleje, jenž obnovují lipidovou bariéru pokožky a brání nadměrné ztrátě vody z jejího povrchu. Vysoce vyživující avokádový olej spolu s olejem mandlovým a meruňkovým hydratují oční okolí po celý den a jsou bohaté na obsah nenasycených mastných kyselin. Díky tomu je křehká pokožka očního okolí dokonale vláčná a pružná.

Výtažky z rostlin spolu s bambuckým máslem tonizují kůži v okolí očí, a brání tak vzniku vrásek a drobných linek. Pokožka získává zpět svou přirozenou elasticitu a oční okolí je rozzářené. Sérum ihned odstraňuje známky únavy a působí preventivně proti vzniku kruhů a váčků pod očima. Vitamin E brání škodlivému vlivu volných radikálů a zpomaluje stárnutí pleti.

Intenzivní péče

Bioaktivní oční sérum Nobilis Tilia dodá citlivé pokožce očního okolí skutečně hloubkovou péči a revitalizuje nejen stárnoucí pleť. Toto jedinečné sérum s aktivními rostlinnými výtažky je vyvinuto tak, aby oční okolí nedráždilo a navíc mu poskytovalo všechny prospěšné látky. Jemné sérum se velice snadno roztírá, rychle vstřebává a nezatěžuje pokožku ani na ní nezanechává nepříjemný film.

Vyhlazená a svěží pokožka

Toto jedinečné luxusní sérum nejen, že dodává očnímu okolí hloubkovou výživu, ale pomáhá také zpomalit vznik vrásek a je skvělou prevencí proti známkám stárnutí, které se právě na tenké pokožce očního okolí objevují jako první. Vydatný avokádový olej vyživuje pokožku, pomáhá v ní uzamykat hydrataci a chrání proti vysušen. Vyhlazuje pokožku očního okolí a spolu s jemným mandlovým olejem ji zároveň regeneruje.

Přírodní výtažky

Bambucké máslo rovněž pokožku zvláčňuje a zanechává ji komfortně hydratovanou a vypnutou. Pomáhá vyplňovat drobné vrásky a dodává pokožce zdravý mladistvý vzhled. Exkluzivní rostlinné výtažky pak pokožku v okolí očí tonizují a zásobují ji vitaminy a antioxidanty, které chrání proti volným radikálům, a tím i zpomalují stárnutí pleti. Toto jedinečné sérum intenzivně pěstí pokožku očního okolí a chrání proti vzniku vrásek a nadměrnému vysušení.

Použití: Používejte každé ráno a večer na očištěnou pokožku a jemně vklepejte konečky prstů.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Produktové řady: Nobilis Anti Age de Luxe

Typ pleti: anti age

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Z blogu7

Aromaterapie pro těhotné

Hladká pleť bez použití peelingu

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Naučte se pečovat o oční okolí

Oční krém - nepostradatelný pomocník nebo zbytečnost?

Sérum - klíč k dokonalé pleti

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?