Natura Siberica Sérum pro suchou a citlivou pleť 30 ml

Natura Siberica Sérum pro suchou a citlivou pleť 30 ml

Natura Siberica Sérum pro suchou a citlivou pleť 30 ml

Značka: Natura Siberica
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Pleťové sérum pro suchou a citlivou pleť jemnou pokožku chrání a dodává jí hloubkovou výživu. Složení bohaté na bylinné extrakty a vitaminy pleť zjemňuje a pomáhá lepšímu vstřebávání účinných látek.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu8
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Pleťové sérum pro suchou a citlivou pleť Natura Siberica jemnou pokožku chrání a dodává jí hloubkovou výživu. Složení bohaté na bylinné extrakty a vitaminy suchou pokožku zjemňuje, brání jejímu podráždění a navíc napomáhá lepšímu vstřebávání účinných látek hluboko do pokožky.

Sérum pokožku díky obsahu přírodních lipidů zklidňuje, chrání před podrážděním a nepříznivými vnějšími vlivy a zároveň zvyšuje účinek poté aplikovaného krému. Lipidy pokožku regenerují a stimulují její přirozenou ochrannou funkci. Díky nim je pleť jemnější, méně náchylná k podráždění a odolnější vůči chladu či větru.

Obsažený vitamin F, získaný z rozchodnice růžové, zvyšuje elasticitu pokožky a zároveň má antioxidační účinky. Pokožku tak chrání před známkami předčasného stárnutí a obnovuje její buněčnou strukturu. Díky pleťovému séru je pokožka jemnější, zklidněná a připravená na následnou péči.

Koncentrovaná péče

Pleťové sérum Natura Siberica posune vaši péči o pokožku o úroveň výš. Má velmi koncentrované složení plné přírodních pečujících látek vycházejících z bylin daleké Sibiře a dodává pokožce vše, co potřebuje. Je vhodné zejména pro pleť náchylnou k vysušení a pokožku, jež je citlivá. Harmonizuje produkci kožního mazu, udržuje pokožku vláčnou a navrací jí její přirozenou jemnost. 

Pryč se suchými šupinkami

Jemné, avšak vydatné sérum s rostlinnými výtažky rychle proniká do pokožky a nezanechává za sebou nepříjemný neprodyšný povlak. Účinné látky se velice dobře vstřebávají do hlubokých vrstev pleti a zanechávají ji vláčnou a vyhlazenou. Díky přírodním lipidům sérum posiluje obranyschopnost pleti, a tak ji lépe chrání proti vnějším vlivům, podráždění a projevům přecitlivělosti. 

Krásná a jemná pleť

Obsažený výtažek z rozchodnice růžové je bohatý na vitamin F, který se postará o navrácení elasticity ochablé a povadlé pokožce. Účinně bojuje proti stárnutí pleti také díky obsahu antioxidantů, jež chrání proti volným radikálům. Hydrolát z heřmánku pak pokožku zklidňuje a podporuje její regeneraci. Při pravidelném použití tohoto séra tak bude pokožka hloubkově vyživená, vypnutá a zářící mládím a svěžestí.

Použití: Malé množství séra aplikujte na čistou pokožku obličeje, krku a dekoltu před aplikací vašeho oblíbeného denního či nočního pleťového krému.

Vážení obchodní partneři,

Náš svět, práce a stabilita se minulý čtvrtek úplně obrátily naruby. Všichni máme obavy a někdy i strach z toho, co bude dál, protože se jedná o situaci vyšší moci, kterou jsme nikdy předtím nezažili.

Rádi bychom Vás informovali o původu a výrobě produktů, které naše společnost Antim Plus distribuuje. Natura Siberica, Organic Shop, SkinSuperGood, Organic People atd jsou vyráběné společností Eurobio Lab OÜ, která je evropská společnost a působí v estonském Tallinnu již více než 8 let, má 330 zaměstnanců a dodává certifikovanou kosmetickou produkci do přibližně 70 zemí světa.

Veškerá práva na značky vyráběné v Eurobio Lab OÜ patří estonské společnosti Good Design OÜ se sídlem v estonském Tallinnu.

Eurobio Lab OÜ vyrábí evropské kosmetické značky, jako je Organic Shop a Organic People, s využitím nejnovějších znalostí evropských kosmetických technologií spolu s pečlivým a udržitelným přístupem k ekologické a certifikované výrobě.

Zdůrazňujeme, že veškeré naše zboží má estonské EAN kódy, které začínají na 474.

Všichni sledujeme situaci a modlíme se za ty, kteří nyní trpí. Upřímně doufáme, že brzy vyjde slunce a život se vrátí do normálu.

S přátelským pozdravem,

Antim Plus s.r.o.

Natura Siberica nabízí přírodní kosmetiku založenou na síle sibiřských bylin. Je členem společnosti Cosmos pro bio a přírodní kosmetiku a některé produkty nesou certifikaci ICEA.

Typ pleti: citlivá pleť, suchá pleť

Výrobce: Natura Siberica, Eurobio Lab OÜ, Leiva 3 , Tallinn, Estonsko

Z blogu8

4 pravidla pro péči o citlivou pleť

4 řešení pro citlivou pleť a pokožku

Olej nebo sérum?

Rozchodnice růžová – přírodní viagra a účinný bojovník proti depresi

Sedm látek, kterých se v kosmetice zbytečně bojíte

Sérum - klíč k dokonalé pleti

Vše, co jste kdy chtěli vědět o séru, ale báli jste se zeptat

Zázrak v jediné kapce - přírodní pleťová séra

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?