BiOOO Sestavení a výklad osobního čínského horoskopu 1 analýza

BiOOO Sestavení a výklad osobního čínského horoskopu 1 analýza

Značka: BiOOO
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Rozšifrování osobního horoskopu Vám pomůže porozumět sobě samému. Najdete své slabé a silné stránky. Osobní horoskop Vás pomůže nasměrovat k životnímu poslání a úkolu, stejně jako odhalí zdravotní indispozice a problematická období. Porozumět sobě samému je základem pro dobré fungování v tomto světě. Každý z nás má své silné a slabé stránky. Poznat je a pochopit v čem je moje síla je první krok k

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Rozšifrování osobního horoskopu Vám pomůže porozumět sobě samému. Najdete své slabé a silné stránky. Osobní horoskop Vás pomůže nasměrovat k životnímu poslání a úkolu, stejně jako odhalí zdravotní indispozice a problematická období. Porozumět sobě samému je základem pro dobré fungování v tomto světě. Každý z nás má své silné a slabé stránky. Poznat je a pochopit v čem je moje síla je první krok k úspěchu v životě.

čínský horoskop: Osobní horoskop tradiční čínské astrologie (BaZi) se skládá ze 4 pilířů (Rok, měsíc, den a hodina) ve kterých je ukryto 8 znaků. Horoskop má tři části, kterými jsou samotné pilíře osudu, šťastné cykly, které slouží k pochopení toho, kdy se jaké přiznivé a nepřiznivé vlivy objevují a diagram energetických vlivů, který v sobě kombinuje 12 oblastí zájmu s 10 úrovněmi.

Tao vlastního osudu: Náš osud se zrcadlí v symbolech našeho zrození. Osm základních znaků ve 4 pilířích osudu vám může odhalit Vaše silné a slabé stránky. Spolu je rozšifrujeme a povíme si víc o Vaší životní cestě, o vašich šťastných obdobích, a také o souladu energií. Horoskop Vám odhalí tajemství jak docílit životní rovnováhy, co se k vám hodí víc a co méně, a co a kdy máte udělat, pokud chcete změnu. Nečekejte informace o tom, co se stane, ale informace co a kdy máte dělat a jak ovlivnit vlastní osud.

podklady potřebné pro přípravu horoskopu:
- úplné datum narození
- místo narození
- pohlaví, pokud není zřejmé ze jména

Jak probíhá sestavení a výklad horoskopu?
Příprava horoskopu trvá asi 14 dní a výklad, během kterého se seznámíte se vším podstatným co váš horoskop ukrývá, trvá v závislosti na doplňující otázky max 2 hodiny. Horoskop nezasíláme na dobírku ale vždy jde o osbní konzultaci s možností doplňujících otázek.

Jaroslav Jarosurabbu Vydržel
Tento "městský šaman" se narodil v Chomutově v roce 1972 a od roku 1985 žije v Praze. Metafyzickým vědám staré Číny se věnuje od roku 1993 a jeho hlavním zaměřením je poradenství v oblasti FENG SHUI a tradičního čínského horoskopu. Součástí jeho praxe je také práce s knihou Proměn (I-ting) a to jak věštecky tak také filozoficky a další věštebná orákula jako třeba čísnké Mahjongové karty. Vede kurzy a přednášky na témata Feng Shui a čínského horoskopu. Publikoval a publikuje články do různých médií a na svůj blog. Při své práci využívá jak znalosti Feng shui a čínské astrologie tak také biodynamické síly organismu, vhledu a schopnosti komunikace se silami země a nebe.

BiOOO je privátní značka naší společnosti BiOOO.cz. Všechny produkty, které máme nyní nově v nabídce prošly přísným schvalovacím procesem a nabízí to nejlepší z přírodní kosmetiky. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?