Weleda Set regenerační s granátovým jablkem, 2015

Weleda Set regenerační s granátovým jablkem, 2015

Značka: Weleda
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Zboží je trvale vyřazeno.

Regenerační set s granátovým jablkem intenzivně pečuje o všechny typy pleti, obzvláště o tu suchou a stárnoucí. Krémové produkty udržují pokožku jemnou a vláčnou.

Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Regenerační set Weleda s granátovým jablkem intenzivně pečuje o všechny typy pleti, obzvláště o tu suchou a stárnoucí. Krémové produkty udržují pokožku jemnou a vláčnou, uzamykají v ní hydrataci i potřebné živiny a současně ji chrání před nepříznivými vnějšími vlivy. Spojení rostlinných olejů a extraktů z granátového jablka o stárnoucí pleť celého těla aktivně pečuje a dodává jí pěstěný vzhled.

Sprchový krém pokožku lehce myje, současně o ni pečuje, udržuje ji vláčnou a pružnou. Spojení rostlinných tenzidů se sezamovým a makadamovým olejem tvoří krémovou pěnu, která účinně myje avšak nenarušuje přirozený ochranný film pleti. Zanechává pokožku jemnou na dotek, vyživenou a posílenou.

Regenerační tělové mléko dodává pokožce jemnost, bohatě ji vyživuje a zároveň chrání před známkami předčasného stárnutí. Díky výtažkům z granátového jablka a oleji z meruňkových jader se pleti dostává živin i vitaminů, antioxidanty pokožku chrání před ztrátou elasticity a dodávají pleti zdravý vzhled.

Regenerace a revitalizace

Set s granátovým jablkem pokožku Weleda je krásným dárkem, který je perfektní pro ty, které trápí suchá pokožka bez života. Tento dárkový set nabízí to nejlepší z přírodní kosmetiky a je ideálním dárkem nebo malou pozorností pro vaše blízké. Můžete si jej ale nadělit také sami. Set obsahuje sprchový krém a tělové mléko s olejem z granátových jablek.

Šetrné sprchování

Sprchový krém Weleda je skvělou volbou pro ty, kdo netolerují klasické sprchové gely s obsahem syntetických pěnidel, jež mohou pokožku vysušovat. Sprchový krém tak v jednom kroku vaši pokožku šetrně umyje a zároveň ji do hloubky vyživuje. Nenarušuje ochrannou lipidovou kožní bariéru a naopak chrání pokožku před vysušením. 

Ovocná vůně

Sprchový krém má jemně ovocnou vůni granátového jablka, která působí na vaše tělo i mysl a je velice příjemná. Sprchový krém s olejem z granátových jablek je vhodný i pro náročnou pokožku, která je náchylná k vysušení. Díky složení s přírodních olejů a rostlinných výtažků krém navrátí pokožce její přirozenou pružnost a zanechává ji vláčnou

Obnovená pokožka

Tělové mléko Weleda s granátovým jablkem pak dokončí péči o pokožku po sprchování. Tělové mléko má velice lehkou texturu, pokožku neulepí ani nezanechává mastný pocit. Vstřebává se velice rychle a jeho roztírání je snadné, proto je vhodné i pro uspěchaná rána. Tělové mléko pokožku do hloubky vyživuje a díky obsahu antioxidantů ji i revitalizuje. Tento set je navíc zabalen v dárkové krabičce.

Použití: Sprchový gel naneste na pokožku, napěňte a důkladně smyje vodou. Regenerační mléko aplikujte na pokožku celého těla a lehce rozetřete. Používejte nejlépe po každé koupeli.

Značka přírodní kosmetiky Weleda byla založena na antroposofických principech Rudolfa Steinera a v současné době je největším výrobcem přírodní kosmetiky i produktů přírodní medicíny.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Ostatní kategorie: Tělová mléka

Produktové řady: Weleda Granat Apfel

Výrobce: Weleda AG, Stollenrain 11 , CH-4144, Arlesheim, Švýcarsko

Z blogu3

Biodynamické zemědělství aneb Návrat ke kořenům

Krása z přírody, která překonává čas

Weleda: Keltská bohyně

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?