Natura Siberica Sibiřský balzám na nohy 120 ml

Natura Siberica Sibiřský balzám na nohy 120 ml

(5 hodn.)
188
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Bílá Labuť > 4 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Karlín > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 2 ks

Sibiřský balzám na nohy chrání namáhanou pokožku nohou. Zjemňuje a chrání ji před popraskáním a vysušením. Antiseptický levandulový olej pokožku regeneruje a chrání ji před vznikem drobných zánětů.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení5
Položit dotaz
Popis produktu

Přírodní sibiřský balzám na nohy Natura Siberica díky výživným olejům chrání namáhanou pokožku nohou. Zjemňuje suchou pokožku a chrání ji před popraskáním a vysušením. Antiseptický levandulový olej pokožku regeneruje a chrání ji před vznikem drobných zánětům.

O ochranu chodidel se postará extrakt z klanoprašky čínské. Ten také stimuluje metabolismus pokožky a tonizuje ji. Cedrový olej je cenným zdrojem mastných kyselin a antioxidantů, a tím napomáhá k omlazení i regeneraci pokožky.

O případné záněty či kožní mykózu se postará levandulový olej, který pokožku navíc regeneruje, podporuje hojení drobných prasklin a změkčuje mozoly i ztvrdlou kůži. Díky balzámu budou chodidla zjemněna a vyživena současně, takže suchá pokožka nemá šanci.

Použití: Malé množství balzámu naneste na čistou suchou pokožku nohou a jemnými pohyby vmasírujte. Používejte podle potřeby.

Vážení obchodní partneři,

Náš svět, práce a stabilita se minulý čtvrtek úplně obrátily naruby. Všichni máme obavy a někdy i strach z toho, co bude dál, protože se jedná o situaci vyšší moci, kterou jsme nikdy předtím nezažili.

Rádi bychom Vás informovali o původu a výrobě produktů, které naše společnost Antim Plus distribuuje. Natura Siberica, Organic Shop, SkinSuperGood, Organic People atd jsou vyráběné společností Eurobio Lab OÜ, která je evropská společnost a působí v estonském Tallinnu již více než 8 let, má 330 zaměstnanců a dodává certifikovanou kosmetickou produkci do přibližně 70 zemí světa.

Veškerá práva na značky vyráběné v Eurobio Lab OÜ patří estonské společnosti Good Design OÜ se sídlem v estonském Tallinnu.

Eurobio Lab OÜ vyrábí evropské kosmetické značky, jako je Organic Shop a Organic People, s využitím nejnovějších znalostí evropských kosmetických technologií spolu s pečlivým a udržitelným přístupem k ekologické a certifikované výrobě.

Zdůrazňujeme, že veškeré naše zboží má estonské EAN kódy, které začínají na 474.

Všichni sledujeme situaci a modlíme se za ty, kteří nyní trpí. Upřímně doufáme, že brzy vyjde slunce a život se vrátí do normálu.

S přátelským pozdravem,

Antim Plus s.r.o.

Natura Siberica nabízí přírodní kosmetiku založenou na síle sibiřských bylin. Je členem společnosti Cosmos pro bio a přírodní kosmetiku a některé produkty nesou certifikaci ICEA.

Produktové řady: Natura Siberica Sauna & Spa

Výrobce: Natura Siberica, Eurobio Lab OÜ, Leiva 3 , Tallinn, Estonsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Jako v lázních s Natura Siberica

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Eliška 4. 5. 2020 23:56

S balzamem jsem velice spokojena. Krasne zvlacni, staci pouze male mnozstvi (velmi dlouho vydrzel), prijemne voni. Drive se mi kuze na chodidlech nekolikrat do roka loupala, s balzamem vubec. Kupuji znovu sobe, i mamce

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?