Biopurus Šípkový olej bio 250 ml

Biopurus Šípkový olej bio 250 ml

Značka: Biopurus
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Šípkový olej Biopurus je za studena lisovaný ze semen a v bio kvalitě. Šípkový olej je pověstný především pro své výborné účinky na pleť a pokožku celého těla, regeneruje, rozjasňuje, působí na jizvičky a pigmentové skvrny. Navíc hydratuje a předchází předčasnému stárnutí pleti a tvorbě vráskám, pleť je po použití napnutá, vyhlazená a vyživená. Díky těmto svým výjimečným vlastnostem je šípkový o

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Šípkový olej Biopurus je za studena lisovaný ze semen a v bio kvalitě.

Šípkový olej je pověstný především pro své výborné účinky na pleť a pokožku celého těla, regeneruje, rozjasňuje, působí na jizvičky a pigmentové skvrny. Navíc hydratuje a předchází předčasnému stárnutí pleti a tvorbě vráskám, pleť je po použití napnutá, vyhlazená a vyživená. Díky těmto svým výjimečným vlastnostem je šípkový olej přidáván do protivráskových krémů a sér a je stále oblíbenější. Čistý šípkový olej patří mezi tzv. suché oleje, rychle se do pokožky vstřebává a nezanechává mastné stopy.

Šípkový olej ale můžete využít i při vaření a ve studené kuchyni. Je zdrojem vitamínu A, minerálů a nenasycených mastných kyselin.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?