Sirup z černé ředkve s medem 100 ml

Sirup z černé ředkve s medem 100 ml

Značka: ostatní
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

100mlČerná ředkev přispívá k vylučování škodlivých látek z těla, má blahodárný vliv na trávicí trakt. Podporuje funkci jater, napomáhá vylučování žluče a dobrému trávení. Přispívá k ochraně dýchacích cest a posiluje jejich funkci. Z jiného webu:Černá ředkev se jako zelenina pěstovala již před 4 tisíci lety v Číně, ještě o něco dříve ji pravděpodobně znali Egypťané. Slované ji objevili až ve středo

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
100ml
Černá ředkev přispívá k vylučování škodlivých látek z těla, má blahodárný vliv na trávicí trakt. Podporuje funkci jater, napomáhá vylučování žluče a dobrému trávení. Přispívá k ochraně dýchacích cest a posiluje jejich funkci.


Z jiného webu:

Černá ředkev se jako zelenina pěstovala již před 4 tisíci lety v Číně, ještě o něco dříve ji pravděpodobně znali Egypťané. Slované ji objevili až ve středověku, oceňovali ji však nejen jako chutnou zeleninu, ale i jako účinnou léčivou rostlinu.

Černá ředkev osahuje řadu životně důležitých látek. Vitaminu C v ní za syrova najdeme více než v citrónech. Kromě něj obsahuje i vysoké množství vitaminu E, B1, B2, B6 a beta-karotenu, z minerálů jsou v ní hojně zastoupeny železo, síra, měď, vápník, hořčík, draslík a fosfor. Používá šťáva, která je na rozdíl od sušené rostliny bohatší na účinné látky.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Ostatní kategorie: Játra a žlučník

Užití: vnitřní

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: