Nobilis Tilia Skořice, kůra 5 ml

Nobilis Tilia Skořice, kůra 5 ml

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Rostlinná silice ze srílanské skořice pomáhá při svalovém napětí a uvolňuje křeče. Zároveň podporuje prokrvení tkání, regeneruje pokožku a urychluje hojení drobných poranění.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu11
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Nobilis Tilia Skořice, kůra je stoprocentní éterický olej ze srílanské skořice. Aroma skořice je velice příjemné a oblíbené pro provonění domácnosti i pracoviště. Účinně neutralizuje nepříjemné pachy a má relaxační efekt. Skořici lze používat samostatně či v mnoha kreativních kombinacích.

Éterický olej ze skořice uvolňuje svalové napětí a pomáhá při křečích různého původu. Jeho použití je vhodné po zvýšené fyzické aktivitě či sportu, kdy urychluje svalovou regeneraci. Zároveň má příznivý vliv také při únavě a psychickém i fyzickém vyčerpání.

Skořice přirozeně posiluje mikrocirkulaci ve tkáních, díky tomu má prohřívací a stimulační účinky. Podporuje správnou funkci trávicího systému a pomáhá proti průjmu. Zároveň podporuje regeneraci pokožky a urychluje hojení drobných poranění.

Revitalizace pro tělo i mysl

Éterický olej ze srílanské skořice má všeobecně povzbuzující účinky na tělesnou i duševní stránku organismu. Skořice je jednou z nejoblíbenějších vůní, která vytvoří ve vašem domově harmonickou atmosféru a zahřeje vás nejen v zimním období. Skořice má silné stimulační účinky, pomůže vám obnovit zásoby energie a odstraní únavu. 

Podpora prokrvení

Éterický olej ze skořice intenzivně stimuluje mikrocirkulaci ve tkáních. Posiluje prokrvení všech částí těla a oceníte jej, pokud trpíte například pocitem studených rukou a nohou. Díky podpoře mikrocirkulace tkáně prohřívá a zároveň podporuje jejich přirozenou regenerační schopnost. Je skvělou součástí masážních olejů či koupelových přípravků. 

Síla a energie

Skořice zároveň podporuje trávení, pomáhá při nechutenství a zmírňuje nadýmání. Také je dobrým pomocníkem při dýchacích infekcích, chřipce a nachlazení, kdy uvolňuje ucpaný nos a dutiny a zanechává dýchací cesty čisté a průchodné. Skořice intenzivně revitalizuje psychiku, působí proti únavě a zlepšuje schopnost koncentrace. Je proto ideální nejen domů, ale i do kanceláře.

Na vlně aromaterapie

Čisté éterické oleje Nobilis Tilia mají komplexní účinky, a to jak na vaše tělo, tak mysl. Díky aromaterapii můžete ovlivnit celou řadu pochodů ve vašem těle a uplatní se i jako esence první pomoci. Esenciální oleje Nobilis Tilia se vyznačují vysokou kvalitou a jejich použití je opravdu široké. Můžete si je vychutnat jak v aromalampě či k inhalaci. 

Použití: Pár kapek éterického oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru. Počet kapek volte podle velikosti místnosti, v menších prostorách postačí bohatě dvě kapky, ve větších použijte maximálně 5 kapek. Berte v potaz velikost nádržky aromalampy a její vzdálenost od plamene. U menšího objemu nekapejte více než tři kapky. Používejte v rámci zachování účinnosti éterické oleje a jejich směsi tak, abyste je vzájemně střídali. Je vhodný také do difuzéru.

Upozornění: Skořicový éterický olej patří mezi nejsilnější alergeny a může popálit pokožku. Má silné prokrvující účinky. Pokud jej budete chtít použít v jakékoliv podobě na pokožku, raději proveďte test snášenlivosti. Není vhodný pro těhotné a kojící ženy a také pro děti do 10 let. Neaplikujte éterický olej na kůži bez zředění v nosném (rostlinném oleji), chraňte lahvičku před dětmi a nevystavujte ji slunečnímu záření, dlouhodobé přítomnosti vzduchu a tepla, protože se tak snižuje životnost éterického oleje. Nekapejte olej do koupele.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Aromaterapeutické účinky: afrodiziakum, bodnutí hmyzem, celulitida, hojení ran a zánětů, nachlazení a viróza, svalové napětí a křeče

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu11

Jak začít s aromaterapií?

14 rad pro bezpečné používání éterických olejů

Aromaterapie na podzim

Aromaterapie pro těhotné

Aromaterapie: lexikon vůní pro fyzickou i duševní pohodu

Éterické oleje při nachlazení

Éterický olej skořice

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Jak přestat kouřit pomocí esenciálních olejů

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Nejlepší éterické oleje proti virům

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?