Lavera SOS krém s mikrostříbrem a bio pupalkou, Neutral 50 ml

Lavera SOS krém s mikrostříbrem a bio pupalkou, Neutral 50 ml

Lavera SOS krém s mikrostříbrem a bio pupalkou, Neutral 50 ml

(1 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

SOS krém přináší první pomoc vysušené a předrážděné pokožce se sklony k alergiím. Okamžitě ulevuje při nepříjemných pocitech pálení, pnutí a svědění. Mikrostříbro vytváří na pokožce ochranný film.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

SOS krém Lavera přináší první pomoc vysušené a předrážděné pokožce se sklony k alergiím. Přináší okamžitou úlevu při nepříjemných pocitech pálení, pnutí a svědění. Mikrostříbro vytváří na pokožce ochranný antibakteriální film a výživné rostlinné oleje spolu s bambuckým máslem se starají o znovuobnovení hydratace. 

Mikrostříbro má antibakteriální a ochranný účinek. Potlačuje škodlivé mikroorganismy tak, že je obalí, a zabrání tak jejich dělení a dalšímu rozmnožování. Aktivně podporuje přirozené regenerační procesy a zlepšuje vzhled pleti. 

Olivový olej a bambucké máslo dodávají pokožce potřebnou výživu ve formě vitaminů rozpustných v tucích a nenasycených mastných kyselin. Zároveň pomáhají obnovovat ochrannou hydrolipidovou vrstvu pokožky. Pupalkový olej zklidňuje, zmírňuje začervenání a je vhodný na podporu hojení zánětlivých kožních onemocnění.

První pomoc pro pleť

SOS krém Lavera s mikrostříbrem a pupalkou se rozhodně hodí mít u sebe. Je připraven pro všechny případy a zachrání vás, pokud vaše pokožka trpí na časté podráždění. Tento lehký, avšak vydatný krém obsahuje účinné zklidňující ingredience, které působí velice efektivně a rychle vám uleví od nepříjemných pocitů pálení, svědění či zarudnutí pokožky.

Okamžité zklidnění

SOS krém je vhodný pro celou rodinu. Je velice dobře snášen, proto se jej nemusí bát ani citlivá pokožka. Krém obsahuje mikrostříbro, které má přirozené antibakteriální vlastnosti a dokáže na pokožce vytvořit neviditelnou ochrannou bariéru, jež brání vnějším vlivům, které mohou pokožku dráždit. Potlačuje množení škodlivých mikroorganismů a stimuluje přirozenou regenerační schopnost pleti.

Hebká a svěží pokožka

SOS krém navíc obsahuje množství dalších přírodních ingrediencí, které působí blahodárně na podrážděnou či vysušenou pokožku. Bambucké máslo pleť zvláčňuje a pomáhá obnovit ochranný hydrolipidový film. Pupalkový olej pak zmírňuje jakékoliv podráždění a má zklidňující účinky. Zároveň urychluje hojení drobných ranek a podporuje prokrvení pokožky.

Použití: Několikrát denně naneste na inkriminovaná místa.

Tip: Krém je vhodný nejen na obličej, ale také na všechna namáhaná a vysušovaná místa na pokožce, jako jsou lokty, kolena, ruce, či chodidla.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Neutral

Typ pleti: alergická pleť, citlivá pleť

Užití: vnější

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: skleněný

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: skleněný

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?