Aida Organic Spirulina bio, prášek 150 g

Aida Organic Spirulina bio, prášek 150 g

Značka: Aida Organic
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Spirulina poutá stále větší a větší pozornost nejen osob věnujících se alternativní medicíně a vyznávajících způsoby přírodní léčby, ale také vědců z oblasti západní medicíny. Mnohé vědecké studie dokazují, že spirulina má významné vlastnosti bránící růstu nežádoucích virů, posiluje imunitní systém, přispívá k regulaci střevní mikroflóry, podporuje růst vlasů a zdravé pokožky, bojuje proti anémii

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Spirulina poutá stále větší a větší pozornost nejen osob věnujících se alternativní medicíně a vyznávajících způsoby přírodní léčby, ale také vědců z oblasti západní medicíny. Mnohé vědecké studie dokazují, že spirulina má významné vlastnosti bránící růstu nežádoucích virů, posiluje imunitní systém, přispívá k regulaci střevní mikroflóry, podporuje růst vlasů a zdravé pokožky, bojuje proti anémii a pomáhá při léčbě a prevenci rakovinových onemocnění a při detoxikaci těla od těžkých kovů. Např. Laboratoř Harvardské univerzity ve spolupráci s Dana-Farber Cancer Institute potvrdily probíhající studii spiruliny a jejího vlivu na růst viru HIV-1. Výsledky poukazují, že koncentrace 5-10 g/ml vodního extraktu spiruliny snižuje tvorbu tohoto viru. Větší koncentrace dokonce zcela zastavila růst viru. Navíc, ani vysoká koncentrace extraktu spiruliny se v lidských buňkách toxicky nehromadí a nepoškozuje zdravé tkáně (vyjímky se mohou objevit).

Spirulina je tradiční potravinou některých zejména mexických a afrických kmenů. Spirulina NENÍ ŘASA, i když je tímto nesprávným názvem často označována. Je to planktonní modro-zelená sinice (cyanobakterie tvaru spirály, odtud název „Spirulina“) rostoucí v teplých a zásaditých vodách vulkanických jezer (i když v dnešní době se z důvodu velkého zájmu o tento doplněk stravy spirulina pěstuje na speciálních farmách). Divoce rostoucí spirulina např. i přitahuje obrovská hejna plameňáků v jezerech údolí Rift ve východní Africe - a to jako potravina pro ně. Spirulina se vyznačuje neskutečnou schopností přežít a růst v takových náročných podmínkách, v nichž by řada podobných mikroorganismů nemohla vůbec existovat. To značí, že spirulina má nesmírně bohatý výživový profil. Aida Organic ve své řadě superfoods nabízí vysoce kvalitní spirulinu v prášku v BIO kvalitě, výborně stravitelnou, s velmi vysokým obsahem antioxidačního a detoxikačního chlorofylu.

Spirulina obsahuje přes 60% aminokyselin, je světově nejbohatším přírodním zdrojem vitamínu B-12 a obsahuje celé spektrum přírodních fytopigmentů xantofylu a karotenu. Má vysoký obsah chlorofylu, esenciálních mastých kyselin, kyselinu linolenovou, vápník, železo, zinek, draslík, vitamíny skupiny B a E, hořčík, selen, arginin, valin, tyrosin, lysin, alanin, kyselinu glutamovou a řadu dalších významných živin.

Spirulina má měkkou buněčnou stěnu tvořenou komplexními sacharidy a proteiny a od podobných mikroorganismů se liší velmi snadnou stravitelností. V dnešní době se spirulina pěstuje převážně na vytvořených farmách, zejména ve Spojených státech, v Indii, v Číně a v Japonsku.

KONZUMACE:
Ideální nejen pro zdravé jedince a osoby vyznávající zdravý životní styl a sportující za účelem kondice a prevence onemocnění, ale také jako doplněk stravy pro osoby trpící řadou nejrůznějších onemocnění od diabetu a kožních onemocnění, přes rakovinová onemocnění a poškozenou imunitu po cévní onemocnění atd.

Doporučujeme připravit nápoj z 1 lžičky prášku spiruliny bio a 3 dcl čisté vody. Možno kombinovat s mladým ječmenem. Inspiraci můžete taky najít v řadě našich receptů a smoothie koktejlů. Prakticky do každého druhu smoothie (ovocného či zeleninového) můžete přidat lžičku nebo lžíci spiruliny a nápoj nesmírně obohatíte širokým spektrem dalších živin.
V případě spiruliny v tabletách doporučujeme 3 tablety 2x denně.

SPIRULINA versus CHLORELLA

Spirulina se liší od dnes už také poměrně známé Chlorelly. Chlorella je zelená řasa/mikrořasa. Buněčná stěna chlorelly je tvořena nestravitelnou celulózou (nerozpustný a nestravitelný polysacharid), zatímco buněčná stěna spiruliny je tvořena komplexními proteiny a rozpustnými cukry, které jsou trávicími enzymy velmi dobře využitelné a tím i stravitelné. Z tohoto důvodu je nutné, aby chlorella, pokud má být konzumována jako doplněk stravy, měla narušenou buněčnou stěnu.

Obsah balení: 150g


Jsme společností s velkým nadšením pro zdravý životní styl, jenž jednoznačně přispívá ke kvalitnímu, zdravému a plnohodnotnějšímu životu (jak po fyzické stránce, tak po psychické). Věříme, že toto naše pozitivní nadšení vás bude provázet na všech stránkách webové prezentace společnosti Aida Organic. Součástí zdravého životního stylu je pravidelná a vhodná sportovní aktivita, dostatek kvalitních živin ze zdravého a správného jídelníčku a spánek, ale stejně tak čistá tělová, pleťová a vlasová kosmetika. Zdravý životní styl je kompletní balíček péče. Proto vám rádi nabízíme řadu přírodních, zdravých a čistých produktů, které pro vaše tělo nepředstavují škodliviny, toxiny a nezdravé složky. Správnou změnou životního stylu můžete začít hned dnes. Postupně se budete cítit lépe, budete mít pozitivnější pohled na svět, budete se cítit zdravěji, snadněji budete bojovat se stresem a odměnou vám budou zdravě prožité dny. Zároveň vám na našich stránkách poskytujeme zajímavé informace a rady z oblasti kosmetiky, zdraví a výživy, o nichž věříme, že budou pro vás cennou inspirací.

ZDRAVÍ je pro nás na prvním místě.

Název Aida Organic vyjadřuje naši filozofii:
Aida - femininum z anglického slova "to aid", znamená pomáhat
Organic - anglické slovo, znamená organický, živý

Aida Organic s.r.o.
Choceradská 3216/42
141 00 Praha 4 - Záběhlice
www.aida-organic.cz

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Aida Organic s.r.o., Kaprova 42/14 , 110 00, Praha 1, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: