Sanatur Spirulina bio, prášek 125 g

Sanatur Spirulina bio, prášek 125 g

Značka: Sanatur
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

100% přírodní produkt - sladkovodní řasa Spirulina platensis s přirozeným obsahem železa, vitamínu B12 a vitamínu A. Sladkovodní řasa Spirulina platensis je odnedávna ceněna pro své blahodárně působící vlastnosti. Výborná pro zvýšení vitality. Vhodná pro osoby vystavené nadměrné pracovní zátěži, únavě a stresu. Zdroj vitaminu B12. Vhodný doplněk k dietám a pročišťovacím kúrám. 100% přírodní, bez o

Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
100% přírodní produkt - sladkovodní řasa Spirulina platensis s přirozeným obsahem železa, vitamínu B12 a vitamínu A. Sladkovodní řasa Spirulina platensis je odnedávna ceněna pro své blahodárně působící vlastnosti. Výborná pro zvýšení vitality. Vhodná pro osoby vystavené nadměrné pracovní zátěži, únavě a stresu. Zdroj vitaminu B12. Vhodný doplněk k dietám a pročišťovacím kúrám. 100% přírodní, bez obsahu těžkých kovů, herbicidů a pesticidů. Čistě rostlinné složení, vhodné pro vegany. Bez obsahu glutenů, laktozy a kvasinek, bez přidaných dochucovadel, barviv a plnidel.

certifikáty: BIO
vhodné pro: vnitřní užití
konzistence: prášek
barva: zelená
balení: skleněný obal

dávkování: 1 odměrku denně smíchat s ovocnou nebo zeleninovou šťávou nebo vmíchat přímo do jídla. V případě potřeby zvyšte dávkování na 2 - 3 odměrky. Nevhodné pro děti do 3 let.
složení: Spirulina platensis (100%), vitamin A a B12 jsou řasou vstřebávány během jejího růstu

země původu značky: Německo
charakteristika značky: Společnost Sanatur jako jediná na českém trhu uvádí doplňky stravy kombinující účinky Spiruliny se širokým spektrem dalších vitamínů a minerálů. Kvalitu zaručuje unikátní know-how a 30 let zkušeností s pěstováním prvotřídních vysoce kvalitních mikroskopických řas. Sanatur spolupracuje již více než 25 let s ISO 9001, certifikovanou bio-farmou na řasy z jižního Taiwanu. Spirulina od Sanaturu je výjimečná tím, že prospěšné minerální látky přirozeně přijímá již při svém růstu a nejsou do ní uměle přidávány až při zpracování, jak je běžné při výrobě většiny ostatních podobných přípravků. Řasy jsou pěstovány a vyráběny podle zásad ekologického zemědělství. Pěstují se v horské pitné vodě a nutriční a aktivní látky jsou kontrolovány v každé růstové fázi. Sklizeň probíhá v době nejvyšší nutriční koncentrace. Řasy jsou pěstovány podle přírodních rytmů. BIO Spirulina je pěstována a certifikována podle přísných standardů BCS a Naturland. Pro zaručení nejvyšší kvality prochází v Německu každá zásilka řas mikrobiologickou kontrolou, inspekcí na toxické látky, těžké kovy a pesticidy. Tablety jsou vyráběny bez přidání jakýkoliv aditiv a kapsle neobsahují žádná plnidla.

kontakt na výrobce:
Sanatur GmbH
Gessellschaft fur Naturprodukte
lm Haselbusch 16
78224 Singen
Deutchland
www.sanatur.de

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Sanatur GmbH, lm Haselbusch 16 , 78224, Singen, Německo

Z blogu2

Proč jsou superpotraviny super

Proč potřebujeme železo?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?