Lavera Sprchový šampon, Neutral 200 ml

Lavera Sprchový šampon, Neutral 200 ml

Lavera Sprchový šampon, Neutral 200 ml

(4 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Sprchový šampon pro mytí pokožky i vlasů je díky svému lehkému složení vhodný pro všechny typy pleti, včetně té citlivé a alergické. Pokožku šetrně myje bez podráždění, vlasy zanechá lesklé.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení4
Položit dotaz
Popis produktu

Sprchový šampon Lavera Neutral pro mytí pokožky i vlasů je díky svému lehkému a přírodnímu složení vhodný pro všechny typy pleti, včetně té citlivé a alergické. Pokožku jemně myje bez podráždění, vlasy zanechá zářivě lesklé a krásně jemné. Obsahuje šetrné mycí složky a nezpůsobuje tak nepříjemné vysušování pokožky. Je vhodný pro celou rodinu.

Tento přípravek lze používat, i pokud trpíte na různé projevy kožní přecitlivělosti, jako je zarudnutí, tvorba pupínků, nepříjemné pocity svědění, pnutí, či pálení. Díky svému neutrálnímu pH šampon nenarušuje přirozenou hydrolipidovou kožní barieru. Nedochází tak ke ztrátám potřebné výživy a hydratace. 

Šampon obsahuje mořskou sůl, která má skvělé detoxikační a čisticí schopnosti. Zároveň je bohatá na velké množství minerálních látek, které jsou nezbytné pro správnou funkci a zdravý vzhled pokožky. Hydrolát z pupalky dvouleté pomáhá zlepšovat stav podrážděné pokožky, trpící na různé kožní neduhy. Pomáhá zpevňovat a posilovat lámavé vlasy.

Multifunkční produkt

Produkt, který má více tváří, více způsobů použití a navíc vám ušetří místo v koupelně - takový je sprchový šampon Lavera. Tento sprchový šampon účinně umyje jak vaše vlasy, tak celé tělo. Díky němu s sebou nebudete muset tahat dvě lahvičky, proto je ideální volbou na cestování, kdy není nikdy dostatek místa v zavazadle. Sprchový šampon Lavera zvládne s přehledem obě svoje funkce.

Jednoduché složení

Tento sprchový šampon je vhodný pro všechny typy pokožky a pro celou rodinu. Neobsahuje žádnou přidanou umělou parfemaci, a tak jej mohou používat muži, ženy i děti. Díky jednoduchému složení plnému přírodních látek a rostlinných výtažků nezatěžuje ani pokožku přecitlivělou a náchylnou k alergickým reakcím. Sprchový šampon pokožku a vlasy dokonale umyje, avšak nezatíží.

Čistota a svěžest

Sprchový šampon Lavera Neutral obsahuje rostlinné mycí tenzidy, které nejsou tak agresivní, jako tenzidy syntetické, a díky tomu méně vysušují pokožku. Zároveň ale odstraní veškeré nahromaděné nečistoty a zanechají pokožku těla i vlasy svěží a čisté. Mořská sůl má pak antibakteriální a detoxikační účinky a výtažek z pupalky dvouleté účinně zklidňuje pokožku. 

Použití: Naneste dostatečné množství šamponu do dlaní, jemně napěňte a aplikujte na tělo či vlasy. Důkladně opláchněte teplou vodou.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Neutral

Typy vlasů: citlivá pokožka hlavy, mastné vlasy, normální vlasy, suché vlasy, vlasy s lupy

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

nepríjemná vôňa / eva 2. 8. 2016 09:00

Tento sprcháč nás sklamal... odpustila by som mu, že nepení (to zvyčajne prírodné sprchovacie gély ani nemajú v popise práce), ale neodpustím, že nepríjemne vonia. brrr :-(

Slozeni / Kim 6. 6. 2014 16:25

Složení uvedené u tohoto výrobku vůbec neodpovídá tomu, co je na něm ve skutečnosti napsáno. U produktu určeného pro alergickou pleť mi to přijde jako docela závažný nedostatek. Nicméně jsem ho vyzkoušela a hodnotím ho jako skvělý, vůbec nedráždí přecitlivělou pokožku (zázrak!) a vlasy jsou po něm krásné, lesklé a celkem mají objem.

Těžko říct / Lucie 25. 5. 2016 16:12

Šampon jsme pořídili manželovi na lupy a bohužel se lupy během 2 týdnů používání ještě zhoršily, takže ho musel přestat používat. Já jsem zatím několikrát použila na mytí obličeje - lehce pění, nedráždí, nevysušuje, takže za mě osobně na pleť a tělo ok. Ale jako šampon při problémech s vlasovou pokožkou nás rozhodně nepřesvědčil.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?