La Chévre Sprchový gel a šampon 2v1 s levandulí, Embellir 200 g

La Chévre Sprchový gel a šampon 2v1 s levandulí, Embellir 200 g

Značka: La Chévre
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Jemný a přitom účinný gel na mytí vlasů a pokožky celého těla. Nedráždí, nevysušuje a příznivě působí na stabilizaci ochranného filmu pokožky. Aktivními látkami jsou čistě přírodní 100% éterické oleje z levandule, lavandin, sušená syrovátka kozího mléka a tea tree. Dále v produktu najdete lipoaminocidy, které obsahují glycin (důležitou aminokyselinu pro tvorbu kolagenu), stabilizují ochranný film

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Jemný a přitom účinný gel na mytí vlasů a pokožky celého těla. Nedráždí, nevysušuje a příznivě působí na stabilizaci ochranného filmu pokožky. Aktivními látkami jsou čistě přírodní 100% éterické oleje z levandule, lavandin, sušená syrovátka kozího mléka a tea tree. Dále v produktu najdete lipoaminocidy, které obsahují glycin (důležitou aminokyselinu pro tvorbu kolagenu), stabilizují ochranný film a potlačují růst mikroorganizmů, v použité koncentraci působící i proti tvorbě lupů.

certifikáty:
vhodné pro: všechny typy pokožky
konzistence: gelová
barva: bílá
balení: plastový obal

produktová řada: EMBELLIR
* řada kosmetiky zajišťující péči o krásu celého těla
* hlavním zdrojem pečujících vlastností je blahodárné kozí mléko
* dále obsahuje výtažky z rostlin a mořských řas

použití: Napěňte v dlani nebo v houbičce a vmasírujte do pokožky těla a do vlasů, poté opláchněte.
INCI: Aqua, Sodium Laureth-2 Sulphate, Disodium Laureth Sulphosuccinate, Sodium Cocoamphomonoacetate, Glycereth-2 Cocoate, PEG-4 Rapeseedamide, Sodium Chloride, Capryloyl Glycine, Undecylenoyl Glycine, Lavandula Officinalis Oil, Lavandula Hybrida Oil, Malaleuca Alternifolia Oil, Linalool, Limonene, Goat Whey, (Citric Acid), (Sodium Hydroxide)

země původu značky: Česká republika
charakteristika značky: Kosmetické přípravky značky La Chevre obsahují komplex tvořený syrovátkou, máslem nebo tvarohem z kozího mléka. Jedinečný biologický systém obsahuje přírodní antioxidanty, hydratuje pokožku, chrání ji před škodlivými vlivy životního prostředí a zpomaluje její stárnutí.
Kosmetika La Chevre bývala spojována s firmou orientovanou na chov koz a výrobu produktů z kozího mléka. To však patří minulosti. Dnes produkuje tato firma, česká společnost Kosmetika Capri, pouze kosmetiku. Před více než deseti lety, v roce 1995, dalo třináct odborníků z oblasti zemědělství hlavy dohromady a rozhodli se, že na Dobříšsku vybudují velkou, prosperující kozí farmu. Představovali si, že budou chovat kozy a vyrábět z jejich mléka sýr a také kosmetiku. Tuto představu dokázali realizovat jeden rok, déle jim to bohužel nedovolila situace v zemědělství, která byla (a je) z hlediska ekonomiky podstatně složitější než v jakémkoliv jiném oboru. Firma nezvládla financovat tak širokou výrobní základnu ani pořádnou reklamu, kterou kosmetické produkty bezesporu potřebují. Všechno dohromady zkrátka nešlo. Po roce tedy firma ukončila zemědělskou výrobu a ve spolupráci se specialisty v oblasti vývoje kosmetiky se zaměřila pouze na výrobu kosmetiky.
Potřebné produkty, sušenou syrovátku, tuk a tvaroh z kozího mléka přitom nakupuje od českých, slovenských i holandských dodavatelů. Protože výroba přípravků značky La Chevre vychází z přírodních zdrojů, kterými jsou především produkty z kozího mléka, a z vědomostí i zkušeností našich předků, nemá tato kosmetika v Evropě více méně konkurenci.
Proč právě kozí mléko? Protože obsahuje účinné látky známé jako ceramidy, lipozomy, koenzym Q10 a AHA kyseliny, minerální látky (vápník, fosfor, hořčík a draslík) i vitaminy skupiny B a vitamin A. Ve své základní formě však není kozí mléko tak účinné, jako když se rozdělí na syrovátku, tuk a tvaroh. Pro kosmetické účely jsou vhodné především dvě složky kozího mléka, a sice syrovátka a tuk. Bílkovinná část syrovátky podporuje hydrataci pokožky a zabraňuje jejímu vysušování. AHA kyseliny se zase podílejí na prokrvení kůže, regulaci její látkové výměny a obnovy horní vrstvy, aktivují její regenerační procesy. Tuk z kozího mléka je ideálním transportním prostředkem živin do hlubokých vrstev pokožky. Kromě toho pleť dokonale zvláčňuje a chrání před nepříznivými vlivy prostředí.

kontakt na výrobce:
Kosmetika Capri s.r.o.
Čím 97
262 03 Nový Knín
www.lachevre.cz

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: