Lavera Sprchový krém mandlové mléko a med, Body Spa 200 ml

Lavera Sprchový krém mandlové mléko a med, Body Spa 200 ml

Lavera Sprchový krém mandlové mléko a med, Body Spa 200 ml

(4 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Sladce hřejivá vůně mandlového mléka a medu ve sprchovém krému pokožku krásně provoní a zanechá ji vyživenou a hladkou. Rostlinné tenzidy šetrně myjí a čistí.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení4
Položit dotaz
Popis produktu

Sladká hřejivá vůně mandlového mléka a medu ve sprchovém krému Lavera Body Spa pokožku krásně provoní a zanechá ji vyživenou a hladkou. Rostlinné tenzidy šetrně myjí a čistí. Hořkosladce vonící extrakt ze sladkých mandlí zvláčňuje a podporuje obnovu suché a poškozené pokožky.

Základ sprchového krému tvoří rostlinné tenzidy na kokosové a cukrové bázi, které vytváří bohatou pěnu. Ta šetrně odstraňuje nečistoty a zároveň pokožku zvláčňuje a zklidňuje ji. V kombinaci se šťávou z Aloe vera zanechává pokožku vláčnou, hebkou a perfektně čistou. Navíc, Aloe vera uzamyká v pokožce hydrataci a aktivně ji zklidňuje.

Kromě sladké vůně dodává medový výtažek pleti i vitaminy a minerály. Zároveň udržuje zdravou hladinu hydratace a zklidňuje podráždění. Má skvělé regenerační schopnosti, napomáhá zpevňovat ochablou pokožku a bojovat proti prvním vráskám.

Očista pro tělo i mysl

Lavera sprchový krém promění vaši každodenní rutinu ve chvíle relaxace a uvolnění. Sprchový krém je ideální pro pravidelné používání a šetrně čistí vaši pokožku, aniž by ji zatížil nebo způsoboval její nadměrné vysušení. Obsahuje rostlinné tenzidy, které zajistí jemnou pěnu, která vaši pokožku umyje a zanechá ji hebkou.

Přírodní složení

Základem sprchového krému Lavera jsou kvalitní přírodní ingredience. Sprchový krém neobsahuje syntetická pěnidla, umělá barviva či konzervanty. Díky tomu je maximálně ohleduplný k pokožce vašeho celého těla i k životnímu prostředí. Sprchový krém je vhodný i pro pokožku citlivou a náchylnou k vysušení.

Rostlinné výtažky

Díky obsahu přírodních výtažků má sprchový krém Lavera pečující benefity pro vaši pokožku. Šťáva z Aloe vera je skvělým pomocníkem pro hydrataci a zklidnění pleti. Zanechává ji sametově jemnou a vláčnou, ochráněnou před vysušením i nejrůznějším podrážděním. Spchrový krém je tak skvělý například po delším pobytu na sluníčku, kdy je vaše pokožka zarudlá a podrážděná.

Hřejivá vůně

Vůně mandlového mléka a medu působí velice čistým dojmem. Je jako příjemná teplá deka, do které se zachumláte po dlouhém a náročném pracovním dni. Aroma medu a mléka je lehce sladké, avšak zároveň velmi příjemné a neutrální. Výtažek z medu zásobuje pokožku potřebnými vitaminy a minerály, zatímco extrakt z mandlí podporuje zklidnění a regeneraci pokožky.

Použití: Gel naneste na pokožku, napěňte a důkladně smyjte vodou.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Wellness

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Vonné složky: med

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

Co chtějí ženy najít pod vánočním stromečkem?

Problematika medu

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Vonné složky: med

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?