Alva Sprchový gel rakytník 150 ml

Alva Sprchový gel rakytník 150 ml

Značka: Alva
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Pro lepší hydrataci, pružnost a mladší vzhled s ovocnou vůní a osvěžující jemnou pěnou pro každodenní zážitek z hebké pokožky. Přírodní pšeničná bílkovina pleť intenzivně hydratuje a kostival lékařský urychluje regeneraci buněk. Zanechává pokožku dokonale čistou, zpevněnou a uvolněnou. Za studena lisovaný olej z BIO plodů rakytníku je jeden z nejhodnotnějších rostlinných olejů vůbec. Po staletí by

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Pro lepší hydrataci, pružnost a mladší vzhled s ovocnou vůní a osvěžující jemnou pěnou pro každodenní zážitek z hebké pokožky. Přírodní pšeničná bílkovina pleť intenzivně hydratuje a kostival lékařský urychluje regeneraci buněk. Zanechává pokožku dokonale čistou, zpevněnou a uvolněnou. Za studena lisovaný olej z BIO plodů rakytníku je jeden z nejhodnotnějších rostlinných olejů vůbec. Po staletí byl ceněn pro své schopnosti ochránit před UV zářením a pro své pečující vlastnosti o pokožku.

Rakytníkový olej je bohatý na provitamín A, vitamín E a nenasycené mastné kyseliny jako je kyselina palmitová. Proto rakytníková řada ideálně vyhovuje potřebám normální a suché pokožky po 30, kdy pleť začíná ztrácet svou pevnost a hydrataci. Klinické studie potvrzují, že rakytníková řada zvyšuje míru hydratace pokožky až o 76 % a již během 28 dní viditelně redukuje hloubku vrásek! Z 93 % zmírňuje podráždění pokožky vyvolané UV zářením.

TIP: Vhodný také k mytí vlasů.

Složení: water, sugar tenside1, orange fl ower water*, aloe vera*, sea buckthorn berry extract1, comfrey1, wheat protein extract1, glycerin1, fragrance1, antioxidant1, potassium sorbate, geraniol1, limonene1
* suroviny z kontrolovaného ekologického zemědělství
1 přírodního původu
2 ze sběru ve volné přírodě

99,7% všech složek je přírodního původu
5,1% všech složek pochází z kontrolovaného ekologického zemědělství

certifikáty: ECOCERT

Německá značka Alva vznikla v roce 1988 a již od začátku je její vizí vytvářet ekologické produkty ve vysoké kvalitě. Využívá bio suroviny z vlastních plantáží v Austrálii a zpracovává je v co nejpřirozenějším stavu, aby si uchovaly co nejsilnější působení.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Alva naturkosmetik gmbh, Gewerbepark 19 , 49143, Bissendorf, Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?