Nobilis Tilia Sprchový gel ylang-ylang 200 ml

Nobilis Tilia Sprchový gel ylang-ylang 200 ml

Nobilis Tilia Sprchový gel ylang-ylang 200 ml

Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Krémový sprchový gel s květinovou vůní ylang ylang šetrně myje pokožku celého těla a zároveň o ni pečuje v jednom kroku. Exotická květinová vůně ylang ylang povzbuzuje tělo i mysl.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Krémový sprchový gel s květinovou vůní ylang ylang Tantra Nobilis Tilia šetrně myje pokožku celého těla a zároveň o ni pečuje v jednom kroku. Gel jemně pění, spolehlivě myje a zároveň pleť zbytečně nepřesušuje ani nedráždí a to díky jemnému složení s obsahem rostlinných tenzidů. Navíc, exotická květinová vůně ylang ylang zklidňuje tělo i mysl, mírní negativní vlivy stresu a navozuje pohodovou náladu.

Květinový sprchový gel pečuje o pokožku díky jemnému složení na základě rostlinných tenzidů z cukru a kokosového oleje. Tyto látky vytvoří při kontaktu s vodou jemnou krémovou pěnu, která spolehlivě odstraní nečistoty, ale zároveň je k pleti velice šetrná, pokožku zbytečně nevysušuje ani nedráždí. Naopak, obsažené oleje ze slunečnice a kokosu v kombinaci s esenciálními oleji pokožku zjemňují a vyživují.

Exotickou květinovou vůni a zároveň ochranu před podrážděním a vznikem drobných zánětů přináší esenciální oleje z ylang ylang a citrusových plodů. Pokožku báječně provoní, a vaši mysl báječně povzbudí, příjemně naladí a zmírní negativní dopad stresu. Je tak skvělým pomocníkem po dlouhém náročném dni.

Dopřejte si extra péči

Sprchový gel Nobilis Tilia Tantra je ideálním společníkem pro vaši každodenní hygienu, jenž pokožku čistí a zároveň o ni pečuje. Sprchový gel Nobilis Tilia obsahuje velmi šetrné mycí tenzidy, pomocí kterých odstraní veškeré nečistoty, ale zároveň pokožku nedráždí a nezpůsobuje její nadměrné vysušení. Je ideální alternativou ke konvenčním sprchovým gelům a zanechá vaši pokožku jemnou a vláčnou. 

Pro dokonale hebkou pokožku

Sprchový gel Nobilis Tilia je založen na kvalitních přírodních ingrediencích, které pokožku nejen šetrně umyjí, ale dodají jí také potřebnou péči. Kombinace rostlinných tenzidů a přírodních olejů nenarušuje ochrannou hydrolipidovou kožní bariéru, a tím i chrání proti vysušení a nepříjemnému pnutí pokožky po sprchování. Díky tomu je sprchový gel Nobilis Tilia vhodný i na přirozeně sušší pokožku. 

Přírodní ingredience

Obsažený slunečnicový olej dodává pokožce výživu a podporuje její přirozenou pružnost a vláčnost. Díky obsahu vitaminu E chrání proti stárnutí pokožky a posiluje ji. Šetrné mycí tenzidy z cukru a kokosového oleje vytvářejí bohatou krémovou pěnu, která dokonale pokryje pokožku a do čista ji umyje. Díky sprchovému gelu Nobilis Tilia bude každodenní sprcha příjemným relaxačním zážitkem. 

Nejen přírodní afrodiziakum

Sprchový gel se smyslnou vůní ylang ylangu umocní chvíle vašeho odpočinku a pomůže vám přijít na jiné myšlenky. Jemně sladká exotická vůně ylang ylangu působí na všechny vaše smysly a má uvolňující účinky na tělo i mysl. Tento sprchový gel vám přinese zklidnění po náročném dni, pomůže vám zapomenout na starosti a zmírnit stres. Ylang ylang je navíc přírodním afrodiziakem.

Použití: Sprchový gel naneste na pokožku, napěňte a důkladně smyjte vodou.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Vonné složky: ylang ylang

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

Aromaterapie pro těhotné

Éterický olej ylang-ylang

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Vonné složky: ylang ylang

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?