Lavera Sprchový šampon, Basis Sensitiv 200 ml

Lavera Sprchový šampon, Basis Sensitiv 200 ml

Lavera Sprchový šampon, Basis Sensitiv 200 ml

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Mimořádně jemný sprchový šampon šetrně myje pokožku celého těla i vlasy a nezpůsobuje jejich nadměrné vysušení. Je vhodný pro celou rodinu včetně citlivé pokožky těch nejmenších.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Lavera Sprchový šampon, Basis Sensitive je univerzálním přípravkem pro každodenní mytí celého těla i vlasů. Tento mimořádně jemný produkt s lehkou gelovou konzistencí je velice šetrný k pokožce a je vhodný pro všechny typy pleti včetně citlivé. Obsahuje minimálně alergizující mycí složky, které nedráždí pokožku a nezpůsobují její nadměrné vysušování. Je vhodný pro celou rodinu včetně křehké pokožky těch nejmenších.

Tento sprchový šampon můžete používat, i pokud vás trapí alergie či další projevy z přecitlivělosti, jako je zarudnutí pokožky, vznik pupínků či nepříjemné svědění. Sprchový šampon má neutrální pH a nenarušuje přirozenou lipidovou bariéru kůže. Díky tomu se budete po sprchování či koupeli cítit svěže a vaše pokožka bude hedvábně jemná bez pocitu pnutí.

Sprchový šampon s přírodním složením je zcela bez obsahu syntetických barviv, konzervantů, látek na bázi ropy či potenciálně alergizujících esenciálních olejů. Je vhodný také pro vegetariány a vegany. Výtažek z pupalky dvouleté je bohatý na mastné kyseliny a posiluje strukturu pokožky i vlasů, které zanechává dokonale jemné, uhlazené a zářivě lesklé. 

 

Multifunkční produkt

Produkt, který má více tváří, více způsobů použití a navíc vám ušetří místo v koupelně - takový je sprchový šampon Lavera. Tento sprchový šampon účinně umyje jak vaše vlasy, tak celé tělo. Díky němu s sebou nebudete muset tahat dvě lahvičky, proto je ideální volbou na cestování, kdy není nikdy dostatek místa v zavazadle. Sprchový šampon Lavera zvládne s přehledem obě svoje funkce.

Pro citlivou pokožku

Tento sprchový šampon je vhodný pro všechny typy pokožky a pro celou rodinu. Neobsahuje žádnou přidanou umělou parfemaci, a tak jej mohou používat muži, ženy i děti. Je vhodný také pro křehkou pokožku těch nejmenších. Díky jednoduchému složení plnému přírodních látek a rostlinných výtažků nezatěžuje ani pokožku přecitlivělou a náchylnou k alergickým reakcím. Sprchový šampon pokožku a vlasy dokonale umyje, avšak nezatíží.

Čistota a svěžest

Sprchový šampon Lavera Basis Sensitive obsahuje rostlinné mycí tenzidy, které nejsou tak agresivní, jako tenzidy syntetické, a díky tomu méně vysušují pokožku. Zároveň ale odstraní veškeré nahromaděné nečistoty a zanechají pokožku těla i vlasy svěží a čisté. Mořská sůl má pak antibakteriální a detoxikační účinky a výtažek z pupalky dvouleté účinně zklidňuje pokožku a zmírňuje jakékoliv podráždění. 

Použití: Naneste dostatečné množství šamponu do dlaní, jemně napěňte a aplikujte na tělo či vlasy. Důkladně opláchněte teplou vodou.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Basis Sensitiv

Typy vlasů: citlivá pokožka hlavy, mastné vlasy, normální vlasy, suché vlasy

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Lavera Basis Sensitiv

Nenašli jste to pravé? Co tohle?